Critical Miss

Régi és új ügyek

2008. április 02. 23:00 - Critmiss

Szeretném jelezni kedves Indexes újságíró, hogy ez egy elképesztően régi sztori, és ha azért fizetnek, hogy külföldi site-okról szedj le híreket, akkor végezd a dolgodat rendesen.

Másrészt pedig továbbgyűrűzik a divatbotrány Amerikában. Hogy miről van szó?

Azzal kezdődött, hogy egy beépített ügynök leleplezett egy minden valószínűség szerint már nyolc éve tartó korrupciós ügyet, melyben többek között Marc Jacobs, illetve az ő képviselő pr-cég, a KCD fizetett alkalmanként többezer dollárt egy bizonyos James Jacksonnak, aki az egyik legimpozánsabb épület menedzsere volt, és mindig elintézte nekik, hogy last minute áron összejöjjön a helyszín a divatbemutatókra. Szegény Marcot már faggatják, a KCD pedig süllyed.

A legújabb botrány most arról szól, hogy a Prada casting igazgatója is kenőpénzt fogadott el modellügynökségektől, hogy szerepeltesse a lányaikat a Prada és a Miu Miu kampányokban. Ami egyesek szerint az egészben érdekes lehet, hogy épp a Prada kezdett szinte kizárólag sápadt szőkéket kiküldeni a kifutókra, aminek ma már az az eredménye, hogy nagyítóval kell keresni a divatheteken, sőt bármilyen bemutatón a fekete vagy ázsiai modelleket. Ez kint már akkora probléma, hogy konferenciákat, meg kerekasztalbeszélgetéseket rendeznek.

Na, ennyi sztori fért mára.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr29408758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása