Critical Miss

Már a ruhapróba is élmény. Lesz.

2008. július 28. 07:06 - Critmiss

Egyre több cég ismeri fel, hogy néhány eszközzel sikeresen befolyásolhatják a potenciális vevők döntését a próbafülkékben. Ultramodern, érintőképernyős, többfunkciós tükrökkel például egész jók a tapasztalatok.

Ezek a kütyük egyrészt minden fontos információt közölnek az éppen próbált ruháról, de felvételeket is készítenek, amiket aztán vissza lehet pörgetni, mert az emberek általában nem emlékeznek, hogy is néztek ki a kettővel azelőtt felpróbált göncben.

Ezenkívül webkamerán keresztül mutathatják meg magukat a barátaiknak vagy szüleiknek, akik egy online felületen bejelentkezve chaten reagálhatnak, és ha már ott vannak, akkor akár online ki is fizethetik a kiszemelt ruhát. További kényelmi funkció, hogy csak egy gombot kell megnyomni, ha másik méretre lenne szükség, nem kell tanácstalanul, félpucéran állni és várni, hogy mikor kapunk el egy eladót.

A kütyübeszerelés csak egy része a dolognak. Sok vállalat rájött, hogy a próbafülkéket érdemes lehet teljesértékű, hangulatos térré alakítani. Nagyobb méret,  a természeteshez közelítő fényviszonyok, székek az asszisztáló barátnőknek, ajándékcsomagok, frissítők, sőt akár teljes szobák is szolgálhatnak próbafülkeként divatmagazinokkal, ülőgarnitúrával, stb. Nem irigylem a vásárlásfüggőket.

4 komment
Címkék: amerika divat trend

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr82587032

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.28. 08:35:45

Már a ruhapróba is élmény. Lesz.Egyre több cég ismeri fel, hogy néhány eszközzel sikeresen befolyásolhatják a potenciális vevők döntését a [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2008.07.28. 09:05:26

most már tudom mi hiányzott az életemből...

hinta 2008.07.28. 09:27:29

így is tök sokat kell várni néha, hogy bejuthassak a próbálni egy fülkébe, mi lesz ha már lakni is lehet bennük?!

GC (törölt) 2008.08.04. 11:32:40

Ez akár átcsaphat webes chatpornós történetbe, sőt, lesznek olyanok is, akik fizetnek azért hogy lássanak vetkőzés, és öltözés közben. Aztán ketyeg a lóvé, a végén meg ha tetszik, "ingyen" el is viheted, mert megvetkőztél a ruciért :)

Critmiss 2008.08.06. 21:51:42

Innovatív elképzelés.... Ekhm. Nemhiába a pornó jár elöl a legtöbb fejlesztésben. Vagy inkább a bevételgenerálásban. :)
süti beállítások módosítása