Critical Miss

Transzszexuális jelölt az Amerikai Topmodellben

2008. augusztus 18. 07:33 - Critmiss

Az itthon Topmodell Leszek címmel futó műsor legújabb szériájában egy nővé operált jelölt is indult. Az illető neve Isis Tsunami, 22 éves és nagyon szép. Nekem kicsit nyurgának tűnik, dehát milyen legyen egy modell, nemde?

Én nagyon örülnék, ha sokáig műsorban maradna (már ha jó modell és jófej), mert pontosan arra van szükség, hogy a kisebbségek a mainstream részeként jelenjenek meg.

Emlékezzünk csak vissza, mekkora nagy szám volt, amikor a túlsúlyosság határán levő jelölteket engedtek be a műsorba? Az egyikük, Toccara a mai napig keresett modell, benne volt például a júliusi olasz Vogue-ban is.

Egy pillantás Isisre:

Szerintem tök szép. Ha eredetileg is nő lenne, biztosan sokkal többen favorizálnák.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr27620266

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.08.18. 08:40:27

Transzszexuális jelölt az Amerikai TopmodellbenAz itthon Topmodell Leszek címmel futó műsor legújabb szériájában egy nővé operált jelölt is indult. Az illető neve Isis [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Porka Bolka 2008.08.18. 09:04:21

Pont arra van szükség, hogy a kisebbségek a mainstream részeként jelenjenek meg.

binko 2008.08.18. 09:07:20

egy kis könnycsepp végiggördült az arcomon és egy kis tengerimalac a reszelös nyelvével fellefetyelte.

viktor134 2008.08.18. 09:41:44

hát a rövid szőke jobb. :) egyébként mi baj vele?

Kyren 2008.08.18. 09:47:22

Na, ha ez szép, akkor mától engem hívjatok Miss Universum-nak. Milyen feje van? És a lábai?? Hogy néz ki?? Elég csont ahhoz, hogy modell legyen, de lássuk be: a modellek általában nem szépek. Csak magasak és vékonyak. És 'érdekesek':) Esetleg fotogének:) És tudnak idétlenül járni. "Tök szép." Anyám. Ízlésed azért lehet. Ha pasi lennék szerintem nem ő lenne álmaim nője, és nem az ő képeivel plakátolnám ki a falam...

ikri 2008.08.18. 09:48:21


Urban legend, hogy a transznemű 'nők' néha még jobban is nének ki, mint az 'igaziak'. Ez csak egy színpadi produkció, meg szemfényvesztés sok sminkkel (és plasztikai sebésszel) és beállítással.

Láttátok már az istennővé avanzsált Dana Internationalt civilben. Hát, hányni lehet tőle szerintem...

ANTIPROGRESS 2008.08.18. 09:48:55

UNDORÍTÓ!
Mi ezen a szép? Csak hogy objektív legyek...

critical ass 2008.08.18. 10:17:54

Végre a transzszexuálisok is beléphetnek a divat világába, hurrá.
Mintha a divat világa nem lett volna eddig is kirekesztô az IGAZI nôkkel szemben...
Én szeretném azt hinni, hogy a nôi divat világa arról szól, hogy gyönyörû (és hordható) ruhákat terveznek igazi hús-vér nôknek, és azokat igazi hús-vér nôkön mutatják be. Természetesen a divat világa már rég nem errôl szól: azt, hogy a modellek gyönyörûek lennének, már rég nem állíthatjuk, ahogy a 40 kilós csont és bôr testükkel és a fád, lárvaszerû arcukkal zombiszerûen vonulnak végig a kifutón, semmi életteli és vonzó nincs bennük. Ennyi erôvel drótfogason is mutogathatnák a ruhákat a "fantasztikus" tervezôk, akik már csak annyit tudnak, hogy nyurga próbababákra terveznek egy ruhát, de akkor már összetojnák magukat, ha pl. egy terhes nônek kéne kényelmes és szép ruhát tervezniük.
A mai kifutók világa egy beteges és torz képet közvetít a nôk felé, milliók lettek már lelki- és testibetegek emiatt a torz kép miatt, tehát szerintem az igazi nôk szempontjából, akiket már így is összevissza nyomorítottak azzal, hogy egy olyan ideálképnek kell megfelelniük, aminek egyszerûen fizikailag képtelenek megfelelni, most odaraknak egy férfit, aki természetesen megfelel a bizonyos csont-bôr ideálképnek minden szenvedés és önsanyargatás nélkül, mivel genetikailag nem rakódnak le rá a zsírpárnák, nem tombolnak benne a nôi hormonok, ésatöbbi.
Már látom elôre, hogy pár év múlva a transszexuális férfiak kiszorítják innen is a nôket, mivel sokkal könnyebben lefogynak majd 50 kg-ról 40-re, mivel esetenként lehetnek még magasabbak, mint az igazi nôk, nem jön rájuk a havibajos hiszti stb. Hát ehhez tényleg csak gratulálni tudok...

Egyébként ízlések és pofonok, ez az Isis szerintem iszonyú ronda, lóarca van, szánalmasan kehes a teste és a tartása kritikán aluli...

ikri 2008.08.18. 10:44:27

critical ass: nagyon igazad van! a 'divat szakma' már nagyon régen nem a nőkről és a szépségről szól.

Én sem szeretem ezeket a kifutóra tervezett, anorexia reklámokat. Undorító már, ahogyan ezek a 'modellek' kinéznek, s már tényleg csak az utolsó csepp a pohárban, ha történetes már genetikailag sem mondhatjuk őket nőnek.

Critmiss 2008.08.19. 11:28:31

Hát asszem ezek a kommentek annyira beszédesek magukat a kommentelőket illetően, hogy nem is kommentálnám a dolgot.
süti beállítások módosítása