Critical Miss

A legborzalmasabb divattrendek

2008. augusztus 27. 07:55 - Critmiss

Egy egész jó összeállítást találtam az utóbbi évtizedek legnagyobb divathülyeségeiről, mindhez mellékelték a jelenlegi trendeket, merthogy ma hasonló dolgok lettek divatosak. Lássuk a listát:

1.    Hatalmas válltömések
2.    Poncsó
3.    Leggings
4.    Midiszoknya
5.    Nagy haj
6.    Lábpántos nadrág
7.    Kilógó tanga
8.    Focista frizura
9.    Boleró
10.  Töröknadrág
11.  Világosra koptatott (hipózott) farmer
12.  Csípőnadrág

Hát amivel én nem értek egyet, az a midiszoknya, a boleró és a töröknadrág. Sok csajnak nagyon jól állnak.

Egyébként az elég furcsa, hogy a török nadrág csak most kezd beszivárogni a kifutókra. Már 2004-ben ilyenről álmodoztam, mert a francia lányok délen azt hordták. Végre bejött négy év késéssel hozzánk is, ezért aztán azt hittem, hogy az egész sztornó. De úgy látszik, egy darabig él még.

A csípőnadrágról meg az a véleményem, hogy bárcsak elfelejthetnénk, bárcsak ne ilyet árulna még mindig minden bolt a Mangótól a Zaráig, a Bershkáig. Egy időben arra kényszerültem, hogy titkárnőboltokba járjak, mert sehol nem volt normális nadrág. Aztán végre a HM elkezdett ilyet árulni. Talán egy-két év múlva emberi lények is vehetnek maguknak nadrágot.
 

24 komment
Címkék: design divat trend

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr11620305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny Favorite (törölt) 2008.08.27. 09:20:34

"merthogy ma hasonló dolgok lettek divatosak"

kedves..valami nem divatos "lesz".....hanem divatba hozzák ezen trendeket (akár tetszenek, akár nem, akár jól állnak, akár nem) ezek mögött komoly gazdasági érdekek állnak.... már csak azért is mert a posztotban felsorolt három márka(Mangó,Zara,Bershka) egy kézben van!

hallohallo · http://britesite.blogspot.com/ 2008.08.27. 09:22:31

cicus, a cicanadrág az a leggings magyarul :)

Pettyes Szfinx 2008.08.27. 09:32:00

Ennek a felsorolásnak azért vannak némi szubjektív felhangjai, ami nem is csoda, hiszen mindenki beleveszi a saját izlésvilágát az ilyen típusú értékelésekkor.
Pl. ami nekem nem tetszik. A midi szoknyával mi az úristen baja van, hiszen sok nőnek jól áll, és nehogy már meg legyen szabva, hogy egy szoknyának meddig kell érnie. Szerintem sokkal röhejesebb, mikor állandóan húzkodják lefelé a nagyon miniszoknyájukat.
Továbbá a midi sok nőnek jól áll, pl. azt mondják, nekem is. :-)
A csípőnadrággal nincs bajom, amíg nem nagyon csípő, és olyan hordja, akinek nem bugyog ki az úszógumija. Én pl. a derékon gombolódó nadrágokat rühellem.
Továbbá a mostani gyűrött farmer divatot is utálom.
Ja, meg láttam olyan csajokat, akiken olyan nadrágféle van, ami kb. a térdüknél ér össze és buggyos. Legutóbb olyan lányon láttam, akinek x lába volt, és rettenetesen nézett ki. Egy bugyogásból két irányba kiállt /\ (így)a lába. (Esetleg ez a török nadrág? Akkor - csak mondom - nagyon óvatosan kell bánni vele, mert nagyon-nagyon kevés nőnek áll jól.)

Inkább arra kell figyelni, hogy a divatból azokat a dolgokat vegyük át (már ha divatosak akarunk lenni), amik jól állnak nekünk, a mi alkatunknak.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.08.27. 09:35:39

a műszaggatott farmer is űbergagyi szerintem

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.08.27. 09:42:09

Igen, és most jönni szándékozik a műszaggatott harisnya. Lesz még itt nemulass.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.08.27. 09:43:45

finomítok: műszaggatott farmer - 14 felett:)

Moha 2008.08.27. 09:44:38

En meg egy not sem lattaam, akinek a vekonyszaru, olyan csizmanadrag-fele farmer jol allna. Foleg, hogy meg csipo is, alul a bokanal meg osszeszukul. Ocsmany. Ja es az oldalt csomora kotos bikinialso is. Meg szelesebbnek latszik attol is.

pipitanc 2008.08.27. 09:56:04

cicanadrág+szoknya. 40 fokban is!

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.08.27. 09:58:38

@Moha: igen, nagyon-nagyon kevés lánynak áll jól a testhezálló, szűkszárú farmer, ráadásul mindig előretekeredik a szára. Ezt az oldalt kötős bikinialsót jó, hogy mondod. Nem mintha én hordanék olyat. :)

paranoir 2008.08.27. 10:03:23

Ja, a jó kis Buffalo patkánytaposó kimaradt, pedig az gyilok voolt anno. Én még a feltűrt gallérú ingtől/pólótól vagyok szanaszét, csak a legnagyobb seggfejek hordják úgy. A csípőnadrág viszont személyes kedvencem, mondjuk a barátnőm alakjához passzol is, de általában inkább jobb, mint nem. A hónaljig húzott seggbevágós odschool sokkal-sokkal gázabb. A többi a helyén van.

vikkk 2008.08.27. 10:16:32

és a nagy hajjal mi a gáz? a silány, lenyalt az jobb?

fénycsepp 2008.08.27. 10:32:15

és mi van a "terhespólókkal" és a "terhesruhákkal"?? Kinek áll jól az empire stílusú ruha?már alig várom, hogy a cégek valami normálissal rukkoljanak ki.. a midiszoknya meg rulez:) ellentétben a nagyon csípő meg csőnadrágokkal, pfúúj....

koschwarz 2008.08.27. 10:32:42

mijaza boleró? (férfi vagyok...)

mellesleg csak azért néztem be ide, mert érdekelt, hogy a csípőnadrág szerepel-e...

férfiként azt mondom, borzalmas tévedés, minden 20 csajból 1-nek áll jól, az összes többi úgy néz ki benne, mint egy sz@rral töltött zokni, a kibuggyanó hájakkal, a formátlan fenekekkel, meg a 20 darabos katalógusból választott deréktetoválással. broáf.

Vékony Gábor 2008.08.27. 10:36:25


Ami kimaradt a technopatán kívül: a bokszolócipő, a mesezokni, a kamionos baseballsapka, a fülklipsz, a háromnegyedes nadrág és régi haragosom, a tavaszi-nyári fehér női cipőcskék (kivéve sportváltozat).

ektoplazm 2008.08.27. 10:38:53

Csodálom, hogy kimaradt a "boxoló cipő", tök mindegy hogy kihordja, iszonyú gáz, undorító, hányingert kapok tőle.

Aztán amitől még falra mászok amikor lányok "rongyokban" járnak. Nem tudom mi a hivatalos neve ennek a (ál)stílusnak és hogy egyáltalán milyen aberráció vagy lelki eltorzultság kell ahhoz, hogy egyáltalán valaki ilyen szarokat öltsön magára. Szóval mikor ránézek egy ilyen öltözékre, az jön le mintha a kutyaszájából kirángatott rongyokból varrták volna össze 5 perce a cuccot. Mondom, nem tudom mi ennek a neve de tudjátok mire gondolok.

bios 2008.08.27. 10:50:34

nemtom lányok / fiúk... ismerek sok lányt, aki nem a gebe modellfélék közé tartozik, de tud nagyon ízlésesen öltözni. egy nagy rakás ma divatos cucc van, amit alkattól függően lehet hordani. eleve a felvetést nem értem, nektek nőknek annyi, de annyi lehetőségetek van öltözni, az pedig, hogy kinek mi a halála, az teljesen szubjektív. de álljon akkor itt az én szubjektív listám, amitől hányok: punk-csirke hajú fiúk / lányok, fröccsöntött Croc papucs, gumicsizma (!!), boxoló cipő (pár éve lecsengett, de vicces volt) hipózott farmer, tokyo hotel klónok (tudjátok.. kockás mamusz, piercing, szembelógó fekete haj magenta melírral..) és kövezzetek meg, de utálom a szivaccsal kitömött melltartókat, mert ízléstelenek, jól láthatóak és akkor én mér' ne hordjak uborkát a boxeremben? :D

paranoir: "csípőnadrág viszont személyes kedvencem, mondjuk a barátnőm alakjához passzol is, de általában inkább jobb, mint nem. A hónaljig húzott seggbevágós odschool sokkal-sokkal gázabb"

csak tapsolni tudok és idevésni egy +1-et. :)

sok esetben tényleg az van, hogy öltözni kéne tudni, mert nem a ruhával van a baj, hanem a viselője hülyén válogat.

bios 2008.08.27. 10:58:31

jaj!! a fültágító az igazi és a wannabe deszkások fülében. tudjátok, amin át lehet dugni a hüvelykujjad. szerintetek ezeknek a szerencsétleneknek szólt valaki, hogy soha többé nem lesz normális a fülük?

koschwarz 2008.08.27. 10:32:42
hogy férfi módjára válaszoljak: a boleró egy olyan kabát, ami úgy néz ki, mintha anyu lenyúlta volna az oviból és rávarrt volna két méretesebb karrészt. :) szóval egy kabát, ami mellmagasságban végetér és nem is feltétlenül összegombolható. vannak lányok, akiken nagyon jó, de óvatosan vele, mert sokaknak meg nagyon szarul.

galoooshka 2008.08.27. 11:01:07

oooo...a kamionos baseballsapkáról annyit, hogy alapjáraton perszehogy ultragáz, de abból is van azért eltalált darab...nekem van például egy egészen klassz, ilyen tyúklábmintás-fehérhálós, imádom.A csípőnadrág csak akkor gáz, ha az illetőnek, aki hordja önértékelési gondjai vannak és nem látja be, hogy nem azért kéne hordani, hogy összetartson, mert télleg kibuggyan belőle minden...A boxolócipő és a válltömés nekem is a főellenségeim.

galoooshka 2008.08.27. 11:07:09

bios: a fültágító után összeszűkül a lyuk...1centi átmérőig teljesen, a fölött pedig egy csíkban, ami nem feltétlenül szép, de szeritnem amúgy sem rendelkeznek sokan szépnek nevezhető füllel...Az egyik cimborám másfél hónapja eltörte a nyakát és a merevítő miatt ki kellett vennie-mind2fülében borosdugó méretű volt a lyuk és ennyi idő alatt összeszűkült.

fotó rólam: arany/ezüst patacipő, full versace, háttérben Las Vegas fényei 2008.08.27. 11:09:53

a bundesliga frizurát leszámítva, styling függvénye
(pl. a hipós farmer így teljesen rendbe, uez a kőbányai piacon helyi gyártású DG pólóval micsoda gáz)
a török nadrág bugyogósabb változatát 20 éve hordja a feleségem, Pataki Ági Váci10 butikja minden évben legyártott egy kollekciót, amióta nincs, aszerint a szabásminta szerint varratja

babó 2008.08.27. 11:14:34

sztem a midiszoknya nem gáz, és egy bizonyos szintig a csípőnadrág sem. nekem pl alkatilag jól állnak. na jó a csípőnadrágból nem az, ami 3 centis cipzárral rendelkezik, de én kifejezetten az ejtett csípőjű fazonokat keresem (merthogy a rendeset vagy nem tudom begombolni derékban, vagy ha igen, akkor lötyög a fenekemen. sajna.)

az a gáz, hogy sima, világoskék, nem koptatott, nem elbarmolt zsebű, nem szűk szárú férfi farmert nem lehet kapni.évek óta keresünk a páromnak, kevés sikerrel.

Aggie 2008.08.29. 22:46:20

En nominalnam a szilikonpantos melltartot - miert gondoljak azt a nok, hogy a husiba vago muanyagpant nem latszik?
A masik "kedvencem" a mukorom - ennel gusztustalanabb dolgot nem nagyon tudok elkepzelni.

Bios, azert kell bele szivacs, hogy ha hideg van (peldaul, mert kint 30 fok van, bent meg megy a legkondi) es en nyariasan vagyok oltozve, akkor is a szemembe nezzenek a velem beszelo ferfiak. Erted, ugye?
süti beállítások módosítása