Critical Miss

Bloggerunió: a vakvezető kutya modellje

2008. november 24. 09:00 - Critmiss

Korábbi felhívásommal, miszerint a Kétpupú teveséget megosztanám non-profit kezdeményezésekkel, végül nem maradtam egyedül. Más irányból, de alapvetően a Karmamédia bloggerei is elérkeztek arra a pontra, hogy reklámfelületeik felerészét civil szervezeteknek ajánlják fel.

Egymásra borultunk meghatottan, és az ő ötletüktől vezérelve elindítottuk a Bloggeruniót. Tudjátok, ez olyan, mint a médiaunió, csak bloggerek és nem bazi nagy médiacégek állnak össze és nem egyetlenegy, hanem sok-sok civil téma képviselete érdekében.

A rendszer jelenlegi formájában nagyon nyitott és megengedő, a lényeg csak annyi, hogy aki szeretne szerepelni a Bloggerunió valamely tagjának blogján, non-profit alapon működjön.

Ezáltal az én eredeti felvetésem, ami a szimpátián alapult, és nem feltétlenül csak civil szervezetekre korlátozódott, kicsit leszűkült, dehát mindent a jó ügyért. :)

Hogy bloggerként vagy civil szervezetként hogyan lehet csatlakozni? Jelezni kell a bloggerunio@gmail.com címen.

És ha már a Csizmáskandúr, a Kétpupú teve, a Sültgalamb, meg a Vakvezető kutya modellje lett a felállás, akkor hadd tárjam elétek fáradságos munkám eredményét, a kabalaállatkánkat:

Látható, hogy ez is nagyon megy minden más mellett, de azért egyelőre nem megoldott a grafikai része a dolognak: kellene néhány grafikus, vagy legalább bannerkészítésben otthonosan mozgó önkéntes, mert az már most látszik, hogy sok civil szervezet számára nehézséget okoz a dolog.

Meg nekünk sem ártana egy rendes banner. :)

Terjesszétek a hírét lécci, és ha bevállaljátok a logónkat, plecsninket és bannerünket, nagyon örülünk, ha kiteszitek az oldalaitokra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr27778627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása