Critical Miss

Hatalmas égés menőéknél

2008. december 23. 07:08 - Critmiss

Vessünk egy pillantást az ide másolt bannerre. Vajon mi lehet vele a gond? Hiányzik valakinek a karja? Rondák a szereplők? Tessék csak alaposan megnézni.

 

Elárulom: a szlogent cseszték el. Nobody helyett kaptunk egy pofás kis „nobady-t”. Vagy esetleg elkezdett LoLcatesedeni a szórakoztatóipar és épp az első pillanatokat sikerült elkapnunk?

Sajnos biztosan nem: egy csinos félregépelést láthatunk itt, ami minden valószínűség szerint sok ember kezén ment át, mire kilőttetett az internetbe. Persze jogosan merül fel a kérdés, hogy egy meglévő és mindenhol használt szlogent miért kellett az egyszeri grafikusnak újra begépelnie? Kétlem, hogy minden anyagot a nulláról kell kezdeniük.

 

Ez mostmár rejtély marad, mindenesetre örülhetünk: biztos el vagyunk maradva mindentől és mindenkitől, de azért még a legmenőbbek is hibáznak néha.

 

Arra azért kíváncsi lennék, meddig hagyják így a bannert.

 

 

Ui.: Bocsánat a kép rossz minőségéért, nem volt kéznél Photoshop.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr24836362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucatnev 2008.12.23. 08:44:39

Szia. Te most egy pici kicsi arannyal / ezüsttel / tápiókapürével befújt fogaskerék vagy a gerillamarketing Karácsonyfáján.

Kellemes Ünnepeket!

Critmiss 2008.12.23. 10:15:38

Ne már, tutibiztos?

Critmiss 2008.12.23. 11:28:49

Rákerestem, de nem látom, hogy gerillásodott volna a téma.

pollner · http://soreo.biz 2008.12.23. 16:32:46

Valamikor a múlt században egy Hungaroton nevű (akkor még ismert nevű) hanglemezcég megjelentette bizonyos Beethoven (szűkebb rétegben népszerű szerző) IX. szimfóniáját (ebben van a később mobil-csengőhangként népszerűvé vált Örömóda) az Állami Hangversenyzenekarral, Ferencsik János (akkori) félatyaúristen vezényletével.) Hónapokkal később egy japán kritikus fedezte fel, hogy a lemezen néhány hanggal több van, mint kellene. Nem zenetörténeti felfedezésről van szó, a fél ütem a felvétel vágásakor maradt benne. Ellenőrizte a vágó (többször) a zenei rendező, a lektor, a művészeti vezető, a minőségi ellenőr... Mit akarsz akkor egy ilyen apró hibával? Nobady is perfect!
süti beállítások módosítása