Critical Miss

Hejj celeb, celeeeb!

2009. március 28. 07:42 - Critmiss

Mostanában arra jövök haza, hogy a celebek együtt esznek a TV2-n. Már korábban is bele tudtam nézni egyszer-kétszer, szóval kábé lekövettem, ki hányszor és hogyan ciki. Az utóbbi időben azonban egy új trendet vélek felfedezni: elkezdődött a " full rokonozás".

Tudjátok, amikor igazából utálják egymást az emberek és a hátuk közepére nem kívánnak egy egész napot tele főzéssel, műmosollyal, zabálással és beszólásokkal. Ebben a szeretetlen állapotban jön aztán a villantási kényszer. Amikor erődön felül próbálkozol és rongyrázol, csak hogy kényelmetlenül érezze magát a másik.

Na ez kezdődött el ebben a műsorban. Eleinte még csak annyi volt, hogy besegített anyu. Aztán egy hivatásos szakács, aki egészen véletlenül a család legjobb barátja. Aztán már leplezetlenül fizetett személyzet következett. Utána jöttek a minikoncertek énekessel, zenekarral. A héten meg már ott tartunk, hogy lovardát bérelnek ki jelmezekkel, behangosított énekessel, világítással, meg mittomén mivel.

Szóval totálisan elharapódzott az egymásra licitálás, ami miatt lassan már a celebek is a Provident célközönségévé válnak. Persze biztos megoldják a tévével társfinanszírozásban, de azért vicces belegondolni, hogy hova vezethet még ez.

Szólj hozzá!
Címkék: tv tv2 trend

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr911028014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása