Critical Miss

Tématipp újságíróknak

2009. szeptember 10. 07:00 - Critmiss

Egy ideje furcsa jelenséget figyeltem meg a Baross térnél (tudjátok, a körút és a Baross utca kereszteződésénél van): a Görög Grill nevű hely előtti zöld területek előtt egy ideig csak kacatok gyűltek, majd a fák tövénél teljesen be lett ültetve a föld mindenféle virággal.

Előkerült egy (hinta?)szék, aztán a "tulajdonos" is, aki szép fehér keretet is épített a mostmár három kis zöld sziget köré.

Vasárnap már azt láttam, hogy átment a Baross térre és ott kezdett el gyomlálni.

Az illető egyértelműen hajléktalan, néha látni, hogy más hajléktalanok odamennek hozzá, de egyébként többnyire egyedül van. Sok időm nem volt őt megfigyelni, de tervezem már, hogy megszólítom.

Viszont mivel kevés időm van és egyébként is félős vagyok, egy újságíró igazán odamehetne megkérdezni, milyen az élet ott a Baross utca sarkánál és hogy hogyan jött ez a virágnevelgetés. Nagyon jó fotókat is lehetne ott készíteni, aztán beadni a World Press-re.

Szóltam!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr451364713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SándorSzabolcs · http://karma.blog.hu 2009.09.12. 11:10:51

Nem találom ilyen kora hajnalban, de volt róla egy hosszú-hosszú riport talán az Indexen vagy a Hírszerzőn (mást ritkán olvasok, de mondjuk lehet, hogy máshol volt). :)

SándorSzabolcs · http://karma.blog.hu 2009.09.12. 11:12:45

Ne mondd h nem teszek meg mindent az informáltságodért :)
Blogon volt: 8ker.blog.hu/2009/09/06/imre_csempez

Critmiss 2009.09.12. 15:07:57

@SándorSzabolcs: De szuper vagy! Nagyon jó. Köszi szépen! Zseniális a fickó, nem?
Az mondjuk jellemző, hogy a sztori egy blogon jelent meg.
süti beállítások módosítása