Critical Miss

Ügyes könyválcák BKV-záshoz

2009. december 08. 07:05 - Critmiss

Az egyik legzavaróbb dolog a tömegközlekedésben a hangoskodó, figyelmetlen (és kora reggel alkoholszagú) utazóközönségen kívül az állandó kukkolás. Megnézik, mi van rajtad, mi van a táskádban, és természetesen, hogy mit olvasol. Egy korábbi posztomban is írtam, hogy egy nő konkrétan megkérdezte, hogy jó-e a könyvem, mert a címe alapján biztos izgalmas lehet. (WTF?)

Az ilyen esetek elkerülésére szolgál ez a nem új, de ebben a formában nagyon esztétikus megoldás: natúr borító, rajta jó nagyban egy-egy klasszikus címe, hogy ne kérdezzen senki semmit, és nyugiban lehessen ponyvát vagy bármit olvasni, ami jólesik. Nem lenne rossz egy ilyen magazinokhoz, mondjuk Newsweek, Wired vagy Times borítóval.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr321582126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása