Critical Miss

Újabb felhívás - egy intézmény kellene

2009. december 17. 07:44 - Critmiss

Tudom, hogy ez unalmas lehet, de akkor is fontosnak tartom, hogy itt is hírt adjak a Bloggeruniós történésekről. Úgyhogy ma arról tudósítalak titeket, hogy a Mint a Többi Ember Alapítvány már nem autóra gyűjt, hanem egy foglalkoztató intézményre.

Erre azért van szükség, mert az általuk gondozott fiatalok közül kettő jövőre már kinövi az iskolát - ez gyakori probléma a fogyatékkal élőket segítő szervezetek életében.

Az Alapítvány egyébként az országban egyedülálló módon fogyatékos fiatalok önálló munkájával működtet egy e-Magyarország pontot. Menő, nem?

Ahogy érzékelem, elkelne itt egy banner. Grafikusok, mit szóltok? Jelentkezzetek itt: trillian@live.com, vagy bloggerunio@gmail.com.

A szervezet vezetőjének levelét a BU blogon olvashatjátok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr771603385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása