Critical Miss

Hohohohóóó - könyvtárbambik, ide!

2009. december 25. 07:30 - Critmiss

A meggondolatlan, haszontalan könyvvásárlás ellenségeként könyvtárfan vagyok, amivel az az egyetlen gond, hogy néha igazán sokat kell fizetnem a késésekért. Mert persze egyszerre sok könyvet veszek ki, hogy lehessen habzsolni, ráadásul mindig meggyőzöm magam, hogy majd online meghosszabbítom a kölcsönzést. Aha.

Éppen ennek megelőzésére jó egy kifejezetten könyvtárbuziknak készített napló, ahova beírhatod, hogy melyik hónapban minek mikor jár le a kölcsönzése.

Hát nem klassz?

Igazából egyetemistáknak a legjobb, akik több könyvtár között csúsznak szét teljesen, de végül is felhasználható fontos teendők jegyzetelésére, háztartási, családi időpontok megjegyzésére is. Online rendelhető négy dollárért, online megkapod egy pdf-ben. Legjobb.

(via design sponge)

3 komment
Címkék: design gtd cool szuper

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr921619388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csáki István · http://www.csakiistvan.hu 2009.12.25. 09:20:10

Én erre simán a Google Calendart használom, hisz a cetli nem küld nekem e-mailt v sms-t egy előre meghatározott időpontban :)

O'Seamus · http://www.hhanuman.blogspot.com/ 2009.12.25. 23:23:39

három dolog van amiért alkalmaznék titkárnőt, ez az egyik. elsőéves koromban hét könyvtárba voltam beiratkozva, és kölcsönöztem is mindből. a szabó ervinnek például azért nem vagoyk már tagja, mert túl költséges volt számomra az agresszív késedelmi politikájuk:) a kedvencem a kolikönyvtár, ahol korlátlan mennyiségben és ideig viheted a könyveket, csak kiköltözésnél kell visszaadni.

Critmiss 2009.12.26. 21:38:44

@Csáki István: Jó megoldás, persze. Valamiért ez mégsem megy.

@O'Seamus: És mi a másik kettő, amire alkalmaznál titkárnőt? :))
süti beállítások módosítása