Critical Miss

Miszcellánia 72.

2011. február 06. 07:41 - Critmiss

Az egyik legjelentősebb irodalmi díjat már a második alkalommal egy verseskötet nyerte el Angliában. A versek tehát népszerűek, bár nem veszi őket senki. Nagyon cuki érdekesség ugyanebből a cikkből, hogy Saint Luciában 1992 óta nemzeti Nobel nap van, mióta elnyertek egy irodalmi Nobel-díjat. :D (Telegraph)

Hülyeség, hogy az ellentétek vonzzák egymást. (Slate)

Egy fitness-hálózat két végzős harvardi diák ötlete nyomán megbírságolja azokat, akik nem mennek el sportolni az előre meghatározott időbeosztás szerint. Az elmélet szerint ugyanis az embereket az azonnali következményekkel járó dolgok motiválják, míg a bizonytalan jövőben történő dolgokkal nem tudnak igazán mit kezdeni. (The Next Web)

Ha már fitness: mit tegyünk, ha egy ismerősünkkel futunk össze izzadás közben? A linken található ábra elég jól orientál ebben a kínos szituációban. (Slate)

Sok egyéb mellett az is kiderül ebből az infografikából, hogy az emberek igenis munkaidőben interneteznek a legtöbbet. (Lsd videónézési adatok) (Hosszú nevű oldal blogja)

Anderson, Johnson és Smith - ránézésre legalábbis ezek a leggyakoribb családnevek az USÁ-ban. (The Next Web)

Ha sosem csinálsz balhét, az nem jó, de az sem igazán, ha egyszer balhézol, egyszer meg elnézed, hogy nem jól bánik veled a párod. Ebben a két esetben valószínű, hogy újra és újra csalódnod kell a másikban. Mindig résen kell lenni, ez a helyzet. (Jezebel)

A Craigslist vonzza a gyilkosokat. Most egy sorozatgyilkosra bukkantak, aki ezen a site-on szedte fel a nőket, pedig ha jól emlékszem, nemrég teljesen megszűntették a felnőtt szolgáltatásos rovatukat. (Jezebel)

A Slate-nek van egy fitness-száma, érdemes megnézni. Láthatjátok például Marilyn Monroe-t farmerben súlyt emelni nagyon komoly arccal. (Slate)

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr22622011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása