Critical Miss

Szuperjófejség a TV2-től

2008. március 30. 17:46 - Critmiss

Már korábban is nagyon örültem, amikor a TV2 elérhetővé tette a feliratozást néhány műsorához, de még annyira ritka volt, hogy nem igazán foglalkoztam vele. Nade most ! Végre filmeket is lehet feliratozva nézni, sorozatokat, mint a Született feleségek, vagy a Doktor House!

Végre nem maradok le részletekről, nem kell ordítania a TV-nek, a szomszéd is mosolygós és nyugodt maradhat.

Ez az igazi CSR. Valódi segítség, valódi problémára adott válasz. Biztos sokba is kerül, de annyiba nem, amennyibe néhány izmosabb kampány, és egyik sem vett volna rá arra, hogy kedveljem a TV2-t. De tudjátok mit? Kannácska és Hónaljmirigy ide vagy oda, emiatt a kis segítség miatt sokkal jófejebbnek tűnik, mint bármelyik másik adó.

Az ötletgazdát innen üdvözlöm!

4 komment
Címkék: tv pozitív szuper

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr78403398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aTavasz 2008.03.30. 17:59:38

Ennél már csak az volna "überebb", ha eredeti nyelven adnák feliratozva...:)
amúgy egyetértek

ZiZa 2008.03.31. 08:40:39

Hú, ne is mondd! Az maga lenne az álom. Lehet, hogy csak emiatt előfizetek a digitális TV-re. Elvileg ott megvan ez az opció.

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.04.08. 03:46:23

A fülhallgató nem oldja meg?
Nem tudom, mely problémára adott valódi válasz ez. Hallásproblémáid vannak?

Critmiss 2008.04.10. 22:12:48

Hát persze.:) Máskülönben nem izgatna a kérdés. A fülhallgató pedig nem oldja meg a problémát, mert a tévénézés általában társas tevékenység, és cuccal a fejemen nem tudnék beszélgetni. És ha jól tudom, olyan fülhallgató még nincs, amit ha ráállítok a tévére, attól még hallható az adás normál üzemmódban is. Vagy tévedek?
süti beállítások módosítása