Critical Miss

Követendő példa

2008. november 11. 07:17 - Critmiss

Nem mintha sokat adnék a Gáspár-vonatkozású sajtóközlemények hitelességére, de ha igaz, amit ebben a cikkben írnak, akkor az hihetetlen coolság.

Gáspár Győző Győzike felesége, Bea ugyanis elvileg tánciskolát nyit, ahol a helyiek ingyen tanulhatnak. Pluszban roma táncok is benne lesznek a kínálatban, ami abszolút növeli a szuperságfaktort.

Nem tudom, kinek volt az ötlete, és hogy tényleg megvalósul-e, mindenesetre én nagyon örülök neki. Főleg annak fényében, hogy annyira kevesen tesznek bármit is a saját közösségükért. Több olyan pénzes harmincast ismerek például, aki ugyan halál pc-nek, meg undergroundnak képzeli magát, ennenmagán kívül azonban senkinek az érdekeit nem nézi. Pedig pont tőlük várná az ember, hogy valami hasznosba kezdenek. De persze ez csak az én tapasztalatom.

Mindenesetre hajrá! Éljen a PSR!

És ha már itt tartunk, szavazzunk:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr56762166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddq (törölt) · http://inda.hu 2008.11.24. 13:50:53

nem lenne hasznos egy "mar vegzek ilyen jellegu tevekenyseget" opcio?

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.11.24. 13:58:36

Jó lenne. :) Csak ezek a szavazások még egy régi poszthoz készültek, ami arról szólt, hogy ki miért nem végez ilyen tevékenységet. De igazad van. Majd lesz olyan is.
süti beállítások módosítása