Critical Miss

Jóslat

2008. augusztus 15. 07:38 - Critmiss

Ez lesz az egyetlen és utolsó bejegyzésem az Olimpiáról. Csak azt a jóslatomat szeretném közölni, miszerint ezen az olimpián nem fogunk túl jól szerepelni, mert a Magyar Telekom beszólt a doppingokra.

Sport szelet jár minden velem kekeckedőnek, ha nem nekem lesz igazam.

Addig is olvasgassuk ezt.

Szólj hozzá!
Címkék: tipp

Nem is rossz

2008. augusztus 14. 07:16 - Critmiss

Átrendeztem a csatornafelosztást a tévén, és rájöttem, hogy sok jó műsor van, csak nem tudok róluk, mert nem igazán szörfölök. Vagyishát igencsak szörfölök, csak éppen a neten.

Azonban mégiscsak jó lenne tudni, miről maradok le, úgyhogy a borzalmas Port.hu-féle személyre szabás után vettem a fáradságot, és átnyálaztam a musorajanlo.hu-t.

Elsőre kicsit szkeptikus voltam, de hogy ne menjen a levesbe a ráfordított idő, benyomtam RSS-be.

És lőn... Nem kell már bepötyögnöm, a Port.hu címét, mert alapvetően az ízlésemnek megfelelő ajánlatokat dob ki a rendszer.

Rövid csekk, aztán nyugodtan internetezek tovább. És ez jó.

Szólj hozzá!

Divat lett a ragtapasz

2008. augusztus 11. 07:30 - Critmiss

Be kell vallanom valamit: ha egy kis sebet, karcolást szerzek valahogyan, azt én szeretem. Olyan, mintha valami nagyon vagány dolog történne velem, mintha egyenesen én lennék Angelina Jolie. És ugye csak akkor kell leragasztani, ha nagy a cucc, egyébként meg nem zargatjuk. Csak mutogatjuk. :)

Nos, ezzel úgy látszik, hogy nem vagyok egyedül: Alexandre Herchcovitch piacra dobott mindenféle ragtapaszokat, amiket aztán elkezdtek hordani a celebek.

Egyesek lefitymálják az egészet, mert sokan úgy hordják ezeket, hogy nincs is sebük. Nade most őszintén: az sokkal betegebb lenne, ha valaki azért szerezne sebet, hogy egy Herchcovitch tapaszt feltehessen magának.

Én bírom. Igaz, csak akkor hordanám, ha valamilyen sebet szereznék. Legfeljebb csak valami tudattalan késztetés miatt esetleg ügyetlenebbé válnék, khm...

Már csak öt év, és itthon is lesznek designer ragtapaszok dögivel. Egyébként ha valaki mégiscsak látna ilyet, mindenképp szóljon!
 

Szólj hozzá!
Címkék: amerika divat trend
süti beállítások módosítása