Critical Miss

Miszcellánia

2009. június 06. 07:55 - Critmiss

Interjú Abbas Kiarostamival arról, milyen érzés számára, hogy Iránban, a szülőhazájában be vannak tiltva a filmjei. (Financial Times)

Kábé 23,5 millió lufi kell ahhoz, hogy egy ház úgy repülhessen mint egy rajzfilmben. De engedélyeztetni kellene. :) (Slate)

A Fehér Házban organikus kaját esznek, amit részben a hozzá tartozó földeken termesztenek és erről nagyon szívesen és sokat nyilatkozik Michelle Obama. Ennek aztán abszolút eladásnövelő és szemléletformáló hatása van. Természetesen a kritikus hangok nem várattak magukra és rögtön jöttek a támadások. Mert sose jó semmi se sehogy se. :) (Slate)

Nemsokára biztos itthon is látható lesz a Brüno. A premier apropójából Sascha Baron Cohen látható Brünóként a brit Marie Claire címlapján. Na és ami benne van! Brüno megírta a divat ABC-jét. Egy-egy példa:

L is for "Little black child... thanks to Madonna... it's zis season's vardrobe essential."

S is for "September 11th 2001. Famous, of course, for being ze day on vich Oscar de la Renta reintroduced ze chambray peasant blouse."

(Jezebel) Brüno egyébként ott van a Twitteren is.

 

Van egy csoport New Yorkban, az Improv Everywere, így első pillantásra egy public art dolgot csinálnak, bár biztos van valami normális neve is. A legutóbbi küldetésük egy meglepetéslagzi volt, amit az első, az anyakönyvvezetőtől kilépett párnak rendeztek. Érdemes megnézni a videót, nagyon kedves az egész. Majd még megnézem a többi projektüket is, nagyon jónak tűnnek. (Cup of Jo)

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr791166341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása