Critical Miss

Miszcellánia

2008. október 24. 09:05 - Critmiss

Úgy döntöttem, hogy pihenek. Szóval most jöjjön egy kis gyűjtés a hétre. Vigyázat, többnyire könnyed témák!

Az irodista nők jóval több időt töltenek a számítógépük előtt, mint mondjuk a pasijukkal vagy a családjukkal. Sokan még a shoppingolást is hanyagolják. És nem is akarnak ezen változtatni. (Jezebel)

Egy tinilány CutoutDissection.com-ra változtatta a nevét az állatok tanórán való boncolása elleni tiltakozásként. Eredmény már van is: az iskolája kidolgozott egy alternatív programot azoknak a diákoknak, akik nem szeretnének boncolni. A lány maga pedig a PETA-nál gyakornok. Mondjuk ez utóbbi engem személy szerint nem tölt el örömmel vagy megnyugvással. (Jezebel)

Hülye ausztrál tinilányok a testükre, pontosabban a derekukra festik a telefonszámukat és úgy flangálnak a beach-en. A helyi rendőrség felhívta a figyelmet, hogy ez milyen veszélyes és igazából ribis. (Jezebel of course)

Egy pasas könyvet írt arról, hogy azért rombolják szét New Yorkot az összes akciófilmben, mert igazából így fejezik ki, mennyire szeretik a várost. (The New York Times)

Egy kutatás szerint a nők 44 fölött úgy érzik, hogy nőként megszűntek létezni és az ő életüknek lényegében vége. Az öngyilkossági ráta is megnőtt mostanában köreikben, egy delikvens szerint azért, mert ők voltak az első generáció, akikkel elhitették, hogy bármit elérhetnek, és ahhoz képest azért az élet általában máshogyan alakul. Ezért aztán kétségbe vannak esve, ami szerintem nagyon elszomorító. Én imádom a középkorú nőket, teljesen odavagyok értük. És nemcsak a finom, középosztálybeli nőkért, hanem a megviselt, cigifüstös hangú, elkeseredett asszonyokért is. Nélkülük sehol nem lennénk. (Jezebel)

A Stayin Alive a Bee Geestől egyenesen életmentő. Ha a szám ritmusában történik az újraélesztés, nagy eséllyel sikerül megmenteni az áldozatot. (BBC News)

Natalie Portman válasza a recesszióra: nézzétek meg a videót. (Jezebel)

See more Natalie Portman videos at Funny or Die
 

 +1: Elnézve az AXN-en a Doktor House maratont, és hallgatva a régi szinkront, szerintem azért Kulka egyáltalán nem rossz új magyar hang. Nekem korábban sem volt vele semmi bajom, de most már egyértelmű - legalábbis számomra - hogy teljesen rendben van, sőt.

 

1 komment
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr66728170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsombor 2008.10.27. 13:18:30

ú, macskaszerű, furcsa kiskutyák!

Natalie Portman még mindig erősen jócsaj, az a baj
süti beállítások módosítása