Critical Miss

Miszcellánia 42.

2009. augusztus 02. 07:11 - Critmiss

Vigyázat, nagyon-nagyon lájtos témák!

Itt egy egész jó cikk arról, hogy az internet hasonló hatással van a feltörekvő művészek életpályájára, mint annak idején New York. (The New York Times)

Ezen a linken valami eszement sok megvalósult tippet olvashattok a közönség kulturális intézményekbe való bevonására vonatkozóan. (Arts Management)

A hír alapján a lent látható házasodós-táncolós videó alanyai a családon belüli erőszak nagy harcosai. Ehhez képest a videóban egy Chris Brown szám szól. Az illetőről azt kell tudni, hogy teljesen szétverte a barátnőjét, a szintén popsztár Rihannát. Ehhez képest csak ezzel a videóval szétkereste magát a jogdíjaknak köszönhetően. Nooormááális? Figyu, kell nektek egy pr-es? (Jezebel)

 

Az udvarias esernyő összehúzza magát, ha sok ember közé keveredik. (Cup of Jo)

45 év fölött is van szexuális élete a nőknek, mily meglepetés. Viszont elég alacsony százalék, (43) számol be közepes, illetve magas fokú kielégültségről. (Jezebel)

101 egyszerű saláta receptje a New York Times-tól.

Sajnos még mindig nagy szám, ha a férfi felveszi a nő nevét házasodáskor. (Jezebel)

A Polyvore látogatottsága magasabb lett, mint a mindentvivő Style.com-é. Én megértem. Sőt vigyázzatok, mert elég addiktív! (New Yorker - The Cut)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Egy angol macska minden reggel eltűnt egy órára. Kiderült, hogy azért, mert buszra szállt és körülnézett a városban. (Jezebel)

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr241280751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása