Critical Miss

Bulizzatok helyettem is

2010. október 01. 07:26 - Critmiss

 

Nemcsak írni, de bulizni sem tudok mostanában, ami végtelenül elszomorít. Azért legalább elmentem a Merlin új belsejének bemutatójára, még akkor, amikor minden szűz és érintetlen volt benne. Az irtó menő Pos1t1on nevű blogot jegyző tervezőcsapat készítette a belső terveket és ha már ezt megtették, ők lehettek az elsők, akik az installációikon keresztül bemutatkoztak. Ugyanis tárgytervezéssel is foglalkoznak, aminek az eredményét itt kifüggesztve láthatjuk egy ideig.

Az új kialakítás nekem tetszik, eltűntek az aranyozott székek és a színházi meg egyéb plakátok. Egy indusztriális, jól kihasználható tér lett belőle, ami mondjuk nem feltétlenül jó hír a kényelmetlen magassarkút hordó szép lányoknak, ugyanis sok szék és asztal el lett innen távolítva.

Ma egy nagy Kunk buli lesz itt, ráadásul 2ManyBloggas tematikával, és ami még fontosabb: megismerhetitek a Oui mademoiselle című blog szerzőjét. Lehet, hogy végül megpróbálok elmenni? :)

Szólj hozzá!
Címkék: blog esemény videó

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr472335887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása