Critical Miss

Ötlet jogalkotáshoz

2008. április 10. 20:05 - Critmiss

Bár nem profilba illő, mégis muszáj megemlítenem, és egyébként is besorolható az “ötlet” rovatba, hogy szerintem kellene egy olyan jogszabályt alkotni, amely előírja, hogy minden egyes szervezetnek, terméknek és bárminek, aminek köze van valamely egyházi felekezethez, ennek tényét egyértelműen jeleznie kell.

Így például a Dianetika központnak, vagy Dr. Lenkeinek fel kellene írnia a bejárathoz, és minden egyes kommunikációs anyagára, így még az e-mailjeibe is, hogy a szcientológiai egyházhoz tartozik.

De természetesen nemcsak rájuk gondolok, ez a jogszabály érvényes lenne minden egyes egyházra. Szerintem ez így fair, és nagyon bosszant, hogy gyakran kihasználják az emberek tudatlanságát.

Szólj hozzá!
Címkék: ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr31420275

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kulcsinfó a Szcientológiáról 2008.04.15. 12:54:45

Hol rontották el? - Kiskapu a SzcientológiábanHa megnézzük, hogy mit mondd a Szcientológia weboldala a Szcientológiáról, valóban megállapíthatjuk, hogy a 20. századi vallási élet legjelentősebb, leginkább vitatott és valóban a legdinamikusabban terjeszked…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása