Critical Miss

Eszkalálódó twitter-hatás

2009. március 01. 07:43 - Critmiss

Új lexikon jelent meg a weben a Lolcats elindítóinak köszönhetően 140pedia.com néven. Az a lényeg, hogy 140 karakterben kell definiálni egy szó jelentését, ami ugye a Twitterben megszabott határ. Az eddig látottak alapján ez egyfajta Zeitgeist-gyűjtemény, de vicces.

 

 

 

 

 

 

 

via Trend Hunter

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr80970445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

O'Seamus · http://www.hhanuman.blogspot.com/ 2009.03.01. 10:03:11

Azt hiszem ez az elmúlt hónapok legeredetibb ötlete! Minden ami zeitgeist alapból érdekes, a twitterben meg eddig zavart kicsit a zárt chat-jellege, de most már látom mikre is lehet használni (pl ha egy probléma birizgál és van elég sok követőd, akkor feltehetsz körkérdéseket és a válaszolókat szerepeltetheted a blogodon). És köszi a TrendHuntert is, épp olyanokra vadászok ahol futó hóbortokról, buzzról meg korszellemről van szó:)

Critmiss 2009.03.01. 10:12:14

Arra tényleg jó hely a TrendHunter, csak az vele a gond, hogy nagyon gyorsan pörög. De egy idő után könnyebben ki lehet szűrni az igazi érdekességeket. Zeitgeist-témában hasonlóan érzek. :)
süti beállítások módosítása