Critical Miss

Ötlet: My online Moleskine

2009. június 04. 07:38 - Critmiss

Kerestem ilyesmit a neten, de egyelőre nem találtam. Mostanában, sok év sikeres ellenállás után elkezdett foglalkoztatni a jegyzetfüzet-dolog és természetesen rögtön egy Moleskine-t gondoltam erre megfelelőnek. Még mindig ellenállok, de akkor lenne igazán könnyű a dolgom, ha lenne egy olyan online felület, amit jegyzetfüzetként lehetne használni és úgy is nézne ki, mint egy jegyzetfüzet.

Lenne egy tipikus jegyzetfüzetes struktúrája és textúrája, plusz meg lehetne választani, hogy hogyan nézzen ki az írásod benne. Persze némi paint funkció is kellene bele, mert biztos lenne olyan felhasználó, aki semmiképp nem tudna erről lemondani, de nekem például elég lenne, ha csak a fontokat váltogathatnám.

A cuccba bele lehetne kötni/tölteni természetesen képeket, fényképeket, de akár videókat is - miért is ne?

Mindez felcicomázható az összes webkettes funkcióval, bár kivételesen nem az motiválna. Egyszerűen szeretnék egy esztétikus, könnyen elérhető online helyet, ahova feljegyezhetem, ártisztikusan megjeleníthetem az ötleteimet, gondolataimat. Mert ugyan jól bevált nekem a Netvibes todo listája, azért mégsem néz ki olyan jól, nem túl inspiráló.

Szóval kéne egy myonlinemoleskine.com.

4 komment
Címkék: web 2.0 ötlet website

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr591152853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csáki István · http://www.csakiistvan.hu 2009.06.04. 09:44:07

bár jelezték hogy nem fejlesztik tovább(nem mintha eddig sokat tették volna), de ajánlom a Google Notebook-ot..

www.google.com/notebook/

Critmiss 2009.06.04. 09:51:56

@Csáki István: Használtam, de az research-re való. Itt most a menő, erős vizualitású saját kis gondolatskiccek vannak előtérben.

Critmiss 2009.06.04. 11:01:54

@bodzasfanta_: Izginek tűnik, megnézem. Köszi!
süti beállítások módosítása