Critical Miss

Láv

2010. március 25. 07:29 - Critmiss

Valamelyik nap az jutott eszembe, hogy milyen romantikus lehet már egy olyan ismerkedés, ahol mondjuk a villamoson odaül a lánnyal szemben a fiú, és azzal kezdi, hogy "Áááá, szia! Figyu, nem tudod, mi van az Erikával?" és akkor a lány veszi a lapot, és úgy tesznek, mintha nagyon régen ismernék egymást, csak épp régen találkoztak.

Aztán, basszus! Eszembe jutott, hogy ilyen már velem is történt, és az illető tök nagy seggfej volt, és nem is lett belőle jó, sőt annak nevezhető kapcsolat.

Így hát hadd ragadjam meg az alkalmat arra, hogy elmondjam a szerelem titkát: az egész egy mázli. Ha nem jó helyen, nem jó időben találkoztok, akkor akár két isten is egymásnak teremthetett titeket, nem fog működni.

Csók!

Szólj hozzá!
Címkék: tapasztalat

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr321866316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása