Critical Miss

Élvezd a meleget!

2009. július 16. 07:56 - Critmiss

Érthetetlenül alacsony az igazi, nyári meleg népszerűsége mostanában, pedig annál nincs lelombozóbb, mint amikor minden nap vihar és zivatar várja az irodistát hazafelé menet. Úgyhogy nagyon örülök a 35 fokon felüli hőmérsékletnek, szerintem ezt így illik júliusban.

A meleg jó, mert

- muszáj lelassulnod (szerencsére mindenki más is így tesz)

- nem feszülsz annyira, mert ellazulnak az izmaid

- sokkal könnyebb ételeket kívánsz, sok folyadékot iszol

- a csajok egy szál semmiben járkálnak

- a pasik félmeztelenül sportolnak

- a legjobb ürügy a semmittevésre, hűsölésre

- büntetlenül donaldkacsázhatsz vagy csupaszkodhatsz a lakásban

- élvezhető hőmérsékletű a Balaton

- literszámra kényeztetheted magad limonádéval, sörrel

- fagyi

- sörkertek, teraszok

- olyan, mintha nyaralnál

- ilyenkor helyénvaló, ha latin zenéket hallgatsz 

Gondolom, már a lista olvasása közben elkezdtetek anyázni, hogy "És mit csináljon, aki dolgozik bameg?!". Hát üljön a klímás irodájában, azt.

Vannak azért tippjeim azoknak, akik szenvednek. Tegnap például Rabbitot biztatgattam, hogy próbálja ki a meleg/langyos teát. Nem tudom, mennyire vált be neki. :) További tipp a meleggel indító zuhany, amit csak kicsit kell langyosabbra venni. Aztán ott van még a térd- és könyökhajlat, plusz a nyakszirt bevizezése. Én ezt bírom a legjobban, szerintem tényleg hat. Lehet még legyezőzni, igaz ez főként a lányok számára járható út. Persze azt is értem, ha nem hisztek nekem, mert én elfogult vagyok a kánikula iránt. 

Azért próbáljátok meg élvezni ezt a pár napot, higgyétek el, nagyon (túlságosan rövid) lesz ez az időszak, aztán majd lehet sajnálkozni a hideg, szeles őszi-téli napokon, ugye. Ja, egyébként erről írtam kábé egy éve egy posztot. Nem írom le újra. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr291248423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jadviga79 2009.07.19. 14:25:06

Egyetértek, júliusban legyen meleg! Az ember (lánya) egész évben arra vár, hogy nyár legyen, az utóbbi pár napot kivéve egyelőre úgy tűnik, nyugodtan várhat erre még egy évet... :-O

Szóval én is azon a véleményen vagyok, élvezzük a nyarat, akár a 35 feletti fokokat. Kicsit lazábbak és vidámabbak tán az emberek is, mert nem marad energiájuk zsörtölődni, csak pihegnek és örülnek, ha túlélik a napot.
Hozzáteszem, nem vagyok kényelmes irodista, utálom a klímát, ott folyton fázom. Inkább csurogjon rólam a víz, mint, hogy fagyoskodjam és szívjam a szűrt levegőt.
A további előnyei a nyárnak elég szépen össze vannak szedve... :)

Critmiss 2009.07.19. 14:58:45

@jadviga79: Jó végre egy kis egyetértéssel találkozni. :) Igen, az irodai klímát egyébként én sem szeretem. Az a nagy mázlim, hogy a kollegáim sem.
süti beállítások módosítása