Critical Miss

2008 kedvencei

2008. december 30. 07:09 - Critmiss

Nem tellett sok bele, végül a Kreatív nyomdokain haladva az imeem-et kezdtem el használni, és ha már új site-ra eveztem, készítettem egy playlistet azokkal a számokkal, amiket a legtöbbször hallgattam ebben az évben. Na jó, ki kellett hagynom például az Interpolt, vagy a Hercules and the Love Affair-t, mert nem illettek bele sehogysem, de alapvetően híven tükrözi, mit bírtam a legjobban az évben.

 


Favourites of 2008

6 komment
Címkék: zene túlélés

Megvalósult ötlet - dupla kijelző

2008. december 29. 07:07 - Critmiss

Kvázi visszatérve (gurulva) az életbe, hadd emlékezzek meg egy korábbi ötletről:

Gondolkoztam rajta, de aztán nem posztoltam, hogy milyen jó lenne egy olyan laptop, aminek dupla kijelzője van. Alapvetően azért szerettem volna egy ilyet, mert elképesztő módon utálok kibicelni, azaz valakinek a kijelzőjébe belenézni. És mivel nálunk mindennapos az ilyen "hú, ezt nézd" beszélgetés, a nyakam már a mondat elhangzásával egyidőben görcsbe rándul.

Szóval nagyon szerettem volna egy ilyen duplakijelzős számítógépet, de aztán arra jutottam, hogy az én problémámra leginkább egy miniprojektor lenne a megoldás, ami a legközelebbi falra vetíti ki, amit az én illetőm meg akar mutatni nekem.

Mindenesetre üdvözlöm a fejlesztést, csúcscool. :)

Szólj hozzá!
Címkék: cool ötlet eszköz
süti beállítások módosítása