Critical Miss

Bitte

2009. július 02. 07:40 - Critmiss

Voltam a Deutschland sagt danke programon, de csak péntek este, mert még az tűnt érdekesebbnek, vagy legalábbis én nem akartam századszor megnézni a Goodby Lenint, amit az előző napon adtak le.

A pénteki program Frenák Pál volt többek között, egyébként pedig nézhettél visszaemlékezős videókat vagy jelképesen készíthettél egy levelezőlapot a saját képeddel. Ez egyébként nagyon jól sikerült szerintem és ahogy láttam, ez a stand volt a legnépszerűbb.

Az nagyon tetszett, hogy nem akartak lemenni egy szint alá és tényleg kihívás volt az előadások befogadása. Én legalábis sosem nézek táncszínházat, bár amikor mégis elmentem egyszer (kábé hét éve), egészen élveztem. Szóval kockáztattak, de szerintem megérte.

 


2 komment

Jótanács fiúknak

2009. július 01. 07:39 - Critmiss

Futás közben figyeltem meg, hogy vannak olyan pasasok, akiknek kicsit más a felépítése, mint az átlagfutónak és mindig csak harmadik látásra esik le, hogy nem hájas a fenekük, hanem testépítők/fitness fanatikusok.

Kábé ez, bár nem tökéletes a példa:

Ez a forma pont úgy néz ki, mintha lovaglónadrágja lenne a csávónak - mint a sokat kritizált teltebb nőknek.

Nem beszélve arról, hogy sokan, főleg a kistermetű pasasok ezerrel építik az izmaikat valószínűleg azért, mert elvileg nekik könnyebben megy, mint a nagy, magas és vékony fickóknak. Ezért aztán rövid időn belül kis tömör professzor termetük lesz, persze az okosság aurája nélkül.

Na ezeknek a fiúknak üzenem, hogy inkább szálkásítsanak, az a szexi.

2 komment
Címkék: tipp tanács

Ötlet/kérés: leállítható banner

2009. június 30. 07:58 - Critmiss

Egyre többször jutok arra, milyen jó lenne, ha egyszerűen stoppolni lehetne a flash bannereket, mintha csak videók lennének. Egyrészt zavar a gondolat, hogy nyitva van egy site, ahol a bannerek pörögnek ezerrel (tudom, hülyeség), másrészt pedig zavar az olvasásban, meg a videónézésben.

 

Vegyük például a fenti példát: ahogy a képen látható, itt éppen egy animációt szerettem volna megnézni, de közben ott pörgött, mozgott a nemtommilyen tejkészítmény reklámja, ami csak a videó végeztével, hosszú percek múlva állt le. Nagyon zavaró volt.

Az ilyen helyzetekre szeretnék nagyon egy stoppolási lehetőséget. Van erre valamilyen megoldás az adblockeren kívül?

4 komment
süti beállítások módosítása