Critical Miss

A visszapuszi visszaszáll

2010. június 04. 07:54 - Critmiss

Nahát, jobbkor szinte nem is indíthattam volna ezt a kis nyereményjátékot, mert pont elég rossz napom volt tegnap. És nagyon aranyos volt a legkülönbözőbb helyeken puszikra bukkanni. Szóval ki tudja, lehet, hogy ebből hagyomány lesz. Eleve: hátha lemond a David Carradine DVD-kről a pasim. (Igazából egy házibuliban akarja bevetni VJ attrakcióként).

Szóval sok puszit kaptam, amiket nagyon-nagyon köszönök. Hogy megháláljam, tényleg igyekeztem eklektikus, de valódi értékeket is felvonultató DVD-nyereménycsomagot összeállítani. Lássuk, mi üti a szerencsés markát:

1. Atom Egoyan: Felícia utazása

2. Wim Wenders: A millió dolláros hotel

3. Noname: Sípolj! (ne kérdezzétek :D

4. Ferzan Özpetek: Törökfürdő

5. The Sin City

Van különdíj is, ez pedig az amerikai változata a fantasztikus Vanília Égboltnak!!! Sokan szeretik és van benne egy jó szám!

Szóval a fődíj nyertese: Csáki István, pont az első puszis!

A különdíj pedig Bodzásfantáé.

Köszönjük a randomgenerátornak a sorsolásban való segítséget, olvasóinknak és a közreműködőknek pedig köszönjük, hogy részt vettek a nyereményjátékban.

A nyertesek írják meg nekem a címüket és sok szeretettel küldöm el nekik postán.

KÖSZIPUSZI!

2 komment
Címkék: blog akció

PUSZI

2010. június 03. 07:31 - Critmiss

Szeretettel üdvözlöm a századik Google Readeres követőmet! Természetesen puszilom a többieket is, és rájuk is gondolva szeretném megünnepelni ezt a fantasztikus pillanatot egy mini nyereményjátékkal.

Azok, akik visszapuszilnak, azaz beírják kommentben, e-mailen, Twitteren, Tumblr-en Facebookon vagy Turulmeme-es megosztásaikban, hogy "puszi", értékes DVD-csomagot kaphatnak.

A David Carradine Thai-Chi DVD (első és második rész egyébként) nem lesz benne, mert a pasim lestoppolta. Ennek ellenére értékes és vicces filmalkotások egyaránt a nyeremény részét képezik majd.

Puszi mégegyszer és köszönöm, hogy olvastok!

5 komment
Címkék: blog játék

Új Tumblr-blog a nemfizetők jelentésére

2010. május 31. 07:59 - Critmiss

Egy kis délutáni ejtőzés közben jutott eszembe egy olyan Tumblr-blog indítása, ahol a nemfizető ügyfeleket, munkahelyeket lehet bejelenteni.

A neve, No Pay No Game.

A nopaynogame@live.com címre lehet elküldeni a sztorikat a projekt, a ki nem fizetett összeg nagysága és a késés időtartamának megadásával.

A jelszó: ingyen márpedig nem dolgozunk!

Használatra fel! Egy kis feszültséglevezetésnek is jó.

6 komment
süti beállítások módosítása