Critical Miss

Megjelent a 12. the Room

2010. október 21. 07:44 - Critmiss

Sokaknak nem meglepetés, hogy megjelent a the Room 12. száma, hiszen nagy bulit rendeznek ilyenkor, ahol elsőként lehet megnézni a lapot. A videóban ebből láttok pár pillanatot.

Teljesen őszintén még nem tudtam a szokásos alapos átolvasást abszolválni, pedig általában ez az első dolgom. Az mondjuk egyértelmű, hogy a sorozatok gyönyörűek lettek, nagyon büszke vagyok emiatt a Roomra. A kedvencem Valeria Keralavával a Land of Confusion című anyag, ide is másolok egy részletet belőle:

 

A sorozat készítéséről pedig itt egy videó. Képzeljetek hozzá negyvenfokos hőséget.

 

 

Szólj hozzá!

Marie Claire Fashion Days - videóval

2010. október 18. 07:22 - Critmiss

 

A pénteki nap egyértelműen a divatról szólt a Marie Claire Fashion Days "zártkörű" bemutatójával és a Room partival (erről lesz még videó). Az előző program nagyon biztatóan indult, mert láthatóan minden eszközt bevetettek a szervezők, hogy komfortosan érezzék magukat a vendégek. Ez azonban éppen addig tartott, amíg a lényeg, a divatbemutató el nem kezdődött.

Itt az új és a már befutott fiatal tervezőnemzedék ősz-téli kollekcióit mutatták be, volt tehát: Anh Tuan, Artista, Je Suis Belle, Nanushka, Konsánszky Dóra, Use Unused
Abodi Dóra, AnnaEva, Imago Mundi, Kepp Showroom, Mojzes Dóra, Szegedi Kata (+ Benus Dániel).

A vicces rész azonban most jön: az egy dolog, hogy millió ember volt és kevés ülőhely, de hogy egyetlen irányba haladtak el a tourok, az teljesen hazavágta az egészet. Konkrétan Zimány Lindától balra már alig lehetett látni valamit a ruhákból.

Én a lehető legrosszabb helyre ültem be, szóval csak a modellek háta jutott ki nekem és még legalább ötven másik embernek. Azért megpróbáltam kihozni a helyzetből valamit, és mivel azon kevesek között voltam, akik a cipőket is megcsodálhatták, inkább azokra koncentráltam.

A ruhákat illetően: a kedvenc kollekcióm most egyértelműen a Je Suis Belle, de elfogult is vagyok. A Use Unused természetesen szép, de nagyon szeretem Szegedi Katát is. Mojzes Dórától jó lett volna új ruhákat látni, Nanushka pedig most kicsit jobban bejött a szokásosnál.

Dióhéjban ennyi. :)

3 komment
süti beállítások módosítása