Critical Miss

Magazinötlet

2008. március 30. 17:49 - Critmiss

Nagyon régen eszembe jutott asszem éppen a futópadon, vagy talán internetezés közben (?), hogy milyen lenne az ideális fitness magazin. Régebben vettem ilyesmit néha-néha, sőt egy évre szegény anyumnak is előfizettem a Wellness magazinra. Ez még nem is volt annyira súlyos, de alapvetően bullshit, és hihetetlenül zavaró ahogy azt sulykolják, hogy márpedig meg kell változnod, mert különben lúzer maradsz.

Az egészséges életmódot, és diétát körülbelül két oldalban össze lehet foglalni. Ha betartod, egészséges és ráadásul vékony leszel. Ennyi. De ez önmagában ugye még nem tölt meg magazinokat, és sorra lehetne bezárni a Shape-et és társait.

Ami viszont abszolút motiváló bennük, és érdemes lehet használni, az a szépre sportolt testek látványa. Nem ízléstelen, és teljesen szétfotosopolt képekre gondolok, hanem olyanokra, amik megmutatják, hogy milyenné alakítja például a futás az embert, vagy milyenek egy úszó izmai. Fel lehetne kérni neves fotóművészeket egy-egy szám erejéig, lehetne bele divatsorozatot tenni, gyakorlati tanácsokat adni a különböző sportágakra vonatkozóan, de teljesen minimálisan, hiszen a törzsanyag a mindig változatlanul hagyott egészséges életmód-útmutató.



Ami még pozitívum lenne, hogy az igazi, kisportolt testek teljesen másképp néznek ki, mint a szétéhezett, csontos modelltestek. A látványuk pedig talán hozzájárulna egy kis szemléleltváltáshoz a női testet illetően. De persze ez már igazán idealista gondolat.

Mindenesetre alapvetően ez nem egy fitness-, hanem egy motivációs magazin lenne művészi kivitelezéssel.


Ui: Eszembe jutott, hogy lehetne bele tenni egy receptszerű, kiollózható blokkot, ahol minden hónapban egy-egy szépen kidolgozott testrész képe lenne az egyik oldalon, az ajánlott edzésmódok (receptek) pedig a másikon. Na mindegy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr96403404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása