Critical Miss

Mutasd.be

2008. március 30. 17:43 - Critmiss

Már több helyen találkoztam a Mutasd.be hírével, ráadásul több szakmai blogger is említette, mint cool start-upot. Első hallásra sem találtam benne értelmet, de még ránézésre sem. Napok óta gondolkozom, de komolyan mondom, hogy nem értem, miért jó az, ha regisztrálok egy oldalra, és megkérem a haverokat, hogy írjanak már rólam szépet. És utána mi történik? Nézegetem? Aztán olvasgatom mások jellemzését? És akkor mi van? Ki veszi ezt komolyan? Mi ennek az értelme?

Hogyismondjam. A Flickr -en például érhető egy ilyen jellemzés. Hiszen valaki fényképeket, azaz valamilyen produktumot tesz fel az oldalra, és a képek+jellemzés kombinációjából kiderül, milyen ember is a hülye felhasználónév mögött rejtőző valaki. Nade ahol csak a jellemzés van és no produktum? Ott azért ünnepeljenek, hogy létezem? Ez a valóságshow-k szőkéit és izmosait juttatja eszembe, akik úgy lesznek ismertek, hogy semmit nem tettek le az asztalra. Nem mondom én, hogy képeket kattintgatni olyan nagy dicsőség, de ez így azért kicsit kevés. A mutasd.be olyan, mintha megcsinálták volna a gombot, a kabátról meg elfeledkeztek volna. És aztán még vállon is veregetnék magukat, hogy milyen jól tudnak varrni.

Szólj hozzá!
Címkék: negatív website

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr41403390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása