Critical Miss

Ötlet főzőműsorhoz

2008. március 30. 17:45 - Critmiss

Nem vagyok túl jó főzés terén, bár azt mondják, hogy ha csak egy kicsit is élvezném a dolgot, szuper kajákat tudnék összedobni. Mivel azonban ez elég ritka, a kétbalkezesség is megmaradt. Egy ilyen próbálkozásom során jutott eszembe, hogy milyen főzőműsort néznék szívesen.

 

Mert vannak ugye a főzősztárok, akiket önmagáért és valamennyire az ételekért néz az ember, és vannak a noname figurák, akik ugyan klassz ételeket főznek, de ennél többet nem nyújtanak.

És itt jön a RÉS:

Egy olyan főzőműsor, ahol tanácsokat adnak a főzésen túl arra vonatkozóan is, hogy például hogyan érdemes berendezni a konyhát, mit hova kell tenni, mi lehet elöl, mi maradhat hátul, egyáltalán az eszközök kiválasztásánál mire figyeljünk, stb. Esetleg alapvető főzési fogások is lehetnek benne, de nem muszáj. Tehát lenne benne némi lakberendezés, egyéb tanácsadás is, de ez egy főzőműsor része lenne.

Na, akkor már csak csináljátok meg, lécci.

Szólj hozzá!
Címkék: ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr94403396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása