Critical Miss

Webkettes tipp a Sziget csapatának

2008. március 30. 17:40 - Critmiss

Kedves Sziget Csapat!

Szeretnék nektek egy szolgáltatói tippet adni, ha esetleg dolgoznátok az ügyfélbarát imidzsen a jövőben. Szóval: tegyetek elérhetővé egy webkettes, programfüzet-összeállító modult az oldalatokon.

Elmondom, hogy nézne ki:

Az egyszeri felhasználó fogja, odamegy a teljes programot felsorakoztató honlapotokra, és mindent, ami tetszik neki, egy kattintással a kis "kosarába" tesz. Amikor mindent kiválasztott, ami érdekli, megnézheti, mit gyűjtött össze. Ezeket az adott oldal napra, helyszínre bontva meg tudja jeleníteni, természetesen akkor is, ha az egyes programok között ütközés van. A felhasználó persze ide-oda húzogathatja a programokat, ha mondjuk rangsorolni szeretne közöttük.

Azt persze nem kell mondanom, hogy mindez őrült jól néz ki, ezért a terveket szövögető potenciális szigetelő boldogan nyomtatja ki a cuccot. Odáig már el sem merészkedem, hogy az egyes programokról SMS/e-mail értesítést kérhessen. De azért jó lenne. A megosztási lehetőség viszont alap. Ha még kommentelni is lehetne, az meg már maga lenne a gyönyörűség.

Szóval hajrá! Én biztos használnék egy ilyet.

3 komment
Címkék: web 2.0 ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr23403386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kreto alak 2008.04.08. 09:26:20

Dehát egyéni programfüzet már évek óta van. Nem az a csilivili webkettes, de van. Mindegy, nem beszólni jöttem, csak így tovább.

szambadi 2008.04.08. 10:20:52

azért a mediawave csapatáról se feledkezzünk meg, ha egyszer már a totál használhatatlan és borzalmas onlájn programfüzeteket soroljuk!!!

Critmiss 2008.04.10. 22:08:07

De én csilivilit szeretnék, pont ez a lényeg. :)
süti beállítások módosítása