Critical Miss

Emlékezz egyszerűen!

2008. április 05. 00:35 - Critmiss

Nagyon jó szolgáltatást találtam! YourLi.st.com. Annak, aki Gmailt és egyben Gmail Calendart használ, ez valószínűleg nem lesz akkora durranás, de az egyszerűsége miatt nekem nagyon szimpatikus a dolog.

Hogy miről is van szó? Beírod az e-mail címedet, beírod azt, hogy mire kellene emlékezned, kiválasztod a naptárban, hogy mikor esedékes, utána pedig azt, hogy mikor kapd meg az emlékeztetőt. Mindez regisztráció nélkül.

Vannak hozzá persze browser gombok is, hogy tényleg csak egy kattintás legyen egy-egy emlékeztető elindítása. Egész évre előre beállíthatsz eseményeket, ami például évfordulókat elfelejtő férjeknél vagy szerelmeknél szintén hasznos lehet. Minek annyit veszekedni, meg csalódni? Egy katt és kész.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr39411910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása