Critical Miss

Donau Welle

2008. április 16. 00:29 - Critmiss

A Duna TV és a Deutsche Welle aláírt egy keretszerződést, melynek értelmében például közösen lépnek fel uniós pályázatokon és szakmai továbbképzésekben is együttműködnek. Gondolom, ez elsősorban a Duna TV stábjának trenírozását fogja jelenteni, bár az is elképzelhető, hogy mondjuk a németek jönnek ide, hogy az erdélyi, és egyéb határontúli magyarokkal kapcsolatos témákról tanuljanak.

 

Az én vágyam, hogy ezzel végre elinduljon egy olyan kooperáció, aminek az eredménye egy többnyelvű műsorfolyam mondjuk angolul, németül és magyarul, és olyan kulturális műsorok, mint az Arts.21, vagy a Euromaxx.

 

Akkor talán képes lenne a Duna TV is betölteni a funkcióját, ami nemcsak a külföldön élő magyarok informálásában, hanem a külföldi nézők magyar kultúrával való megismertetésében kellene, hogy megnyilvánuljon.

Szólj hozzá!
Címkék: média tv pozitív

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr81427897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása