Critical Miss

Zöld mindennapok - minimál verzióban

2008. április 20. 07:00 - Critmiss

Nem fogok hosszú fejtegetésekbe kezdeni, mert az ökofighterség igen távoláll tőlem, és nem vagyok száz százalékig meggyőződve a sokat hajtogatott veszélyek valódiságát illetően, de van egy elv, amivel abszolút egyetértek, és meg is próbálom megvalósítani: reuse, reduce, recycle.

Ez persze azért is áll közel hozzám, mert mindig is irtóztam a felesleges dolgoktól, és mindig próbálom minimalizálni a használatlan tárgykupacokat a környezetemben. Rendszeresen szortírozom a papírfecniket, ruhákat, CD-ket, nem veszek könyveket, hanem kölcsönzöm őket, mindent igyekszem digitálisan elintézni, stb.

Ezért is szimpatikus nekem a külföldi mintára létrehozott Veszíts el egy könyvet! mozgalom, a Szimpla vásárai, vagy éppen a mai HINTS akció a WAMP-on: a jobb állapotban levő használt, de már nem használt tárgyaidat leadhatod, és ha tetszik valami más, hazaviheted. Free shop a neve. Én tutira leadok pár dolgot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr72433015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása