Critical Miss

Miszcellánia

2008. május 25. 10:18 - Critmiss

Ezen a héten is találtam érdekes híreket.


Irakban haldoklik a művészet. Mind a siíták, mind a szunniták halomra ölik az összes művészt, aki nem a tradícióknak megfelelően alkot, így az életben maradtak közel 80 százaléka már emigrált. Az emberek nem mernek zenét hallgatni, maximum a mobiljukon. (Guardian)

Új trend van kibontakozóban Angliában a drága éttermek és szórakozóhelyek miatt: gerillavacsorák a metrón, csónakokban, (pub)buszokon. A lényeg, hogy fura és nyilvános helyen legyen. (YumSugar)

Ha külföldi ügyfélnek próbálod elmagyarázni, hogy kellene a kampányba egy kis "kiszivárogtatás", akkor használd ezt a kifejezést: to plant stories + in. :) (PRWeek Online)

A kanadai ORTT megvizsgálta az internet szabályozásának lehetőségeit, majd arra jutott, hogy ez hülyeség, mert az internet jó, és sikeres szabályozás nélkül is. (Nincs erőm visszakeresni)

A Sex és New York bolondjai beletúrhatnak Carrie notebook-jába, a mark. komm. szakemberek pedig megnézhetik, mi az a tartalomfejlesztési minimum, ahova illene eljutni. (SATC)

Madonna egy riportban elmondta, hogy Pharell Williams megríkatta az új lemez készítése során (nem értette, hogy milyen ritmusban kellene énekelnie, meg a srác hangneme is kiborította, úgyhogy kihívta Pharellt, hogy beszéljenek. Aztán veszekedés közben elkezdett bőgni, és amikor Pharell azt mondta, hogy "wow, Madonnának van szíve", még jobban), aztán hogy egy nő telefonhívása miatt kezdett el érdeklődni Malawi iránt, és hogy az általa adoptált kisfiút úgy ismerte meg, hogy a nyolc éves nővérétől vette át, hogy segítsen neki cipelni. És ami nagyon beteg: többször is azt mondja magáról, hogy nagy, kövér segge van. Kész. (ABC News)

Klassz cuccok a FFFOUND!-ról:
Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr55482264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása