Critical Miss

Miszcellánia

2008. június 01. 07:45 - Critmiss

Izgi dolgok a hétről:

Amy Winehouse befuttatja a keresztlányát. Az ennek érdekében tett első akciója egy Youtube-ra feltett videó. Érdemes megnézni. Nekem nem is annyira a lány hangja tetszik, hanem inkább az, ahogy Amy odaadóan és visszafogottan kíséri (igaz, elég szarul :) (Independent)



Imádom a Szex és New York szereplőinek hangját. A legjobb, legszexibb hangja Kristin Davisnek van. Már csak emiatt érdemes meghallgatni ezt a kis pr-multimédiás anyagot. (New York Times)


Június 20-án "Vidd be a kutyádat s munkahelyedre" nap van. A Bark magazin ezért előzetesen összegyűjtötte a legkutyabarátabb munkahelyeket. Köztük van az Amazon, vagy a Ben & Jerry's is. (PetSugar)


Az Apple nemsokára bemutatja az iPhone új verzióját, és mindenki azon spekulál, hogy az új kütyü miben lesz majd más és jobb. Érdekes infó: a németeknél az Iphone-on netezők adatforgalma harmincszorosa a más telefonokon netezőkénél. Ugyanez az arány az USA-ban két és fél-háromszoros. (New York Times)


A Facebook-ról ismerős lehet a könyvespolc program, ahol megmutathatod, mit olvastál, mit olvasol és mit szeretnél olvasni a jövőben. Elég sok site erre szakosodott, ilyen például a BookRabbit, ahol lefényképezheted a saját könyvespolcodat, kommentálhatod a könyveket és természetesen ott figyelsz a profilod tetejéről. (Guardian)


Egy new-yorki galériatulajdonost bilincsben vezettek el egy kiállításmegnyitóról, mert bort és pezsgőt osztogatott. (WTF?!) (Yahoo News)

Lehet, hogy van Isten. (Jezebel)
Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr13491057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása