Critical Miss

Mini Miss 3.

2008. június 11. 07:13 - Critmiss

A spanyoloknál beindult az olvasás, legalábbis valószínűsíthetően az ottani könyvesztiválról kiadott közlemény szerint. Egy spanyol regény már az egymilliomodik példányszámnál tart, de Ken Follett is jól szerepel.  (The Independent)

Paul Banks-nek, az Interpol énekesének lúdtalpa van. Mostmár mindent értek. :) (Velvet)

A gerillakertészet új formája: bringára szerelt buborékfújó felturbózva növényi magvakkal. Az eredmény: repedésekből előbújó zöld. (Trend Hunter)

Két házaspár is azzal próbálkozott, hogy minden nap szexeltek. Az egyik pár 365, a másik 101 napig. Mindkét pár könyvet fog kiadni az élményről. Az eredmény: átlagos mennyiségben folytatják, de közelebb érzik magukat egymáshoz. Plusz spontánabbak lettek, levetkőzték a megfelelési kényszert. Viszont nem ajánlják mindenkinek ezt a módszert. (New York Times)
Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr69507592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása