Critical Miss

Miszcellánia

2008. június 22. 06:48 - Critmiss

A tinédzserek mp3 lejátszóján közel 800 illegálisan letöltött szám van. A zeneipart ez teljesen lesokkolta, azt mondják, hogy erre nem számítottak. (??) Így hát alakul a havi általánydíjas letöltési szisztéma. A franciák például egész jól állnak ezen a téren. Én örülnék neki, még be is fizetnék mondjuk havi 3 eurónyi összeget. (Times)

A zenében (is) csak férfiak lehetnek zsenik. Még a nők sem mondanák ezt egymásra. Szomorú. (Times)

A brit kormány ebben az évben másodjára, ezúttal négy millió font értékben ad könyveket 4-5 és 11-12 éves iskolásoknak azért, hogy megszeressék az olvasást. Én a szkeptikusok táborába tartozom. (Guardian)

Egy pasas megváltoztatta a nevét In God We Trust-ra. Gratula. (Jezebel)

Nagyon amerikai nő nagyon amerikai beállítással: May December néven ír blogot egy fiatal nő a nála harminc évvel idősebb férje oldalán folytatott életéről. Egészen furcsa a viszonylagos normalitása, és kedvessége, plusz érdekes belepillantani egy nagyon gazdag pár életébe. A cikkhez készült kép mondjuk több, mint furcsa. Lehet, hogy sosem fogom megszokni az amerikai high society ábrázolását. (New York Times)

Billy Bob Thorton nagyon ronda dolgokat mondott Angelina Jolie-ról és Brad Pittről. Szerinte nemsokára észhez fog térni Angie, de ő már nem biztos, hogy akkor ott lesz. Rude. (Jezebel)
5 komment
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr70526295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

control · http://controlfreak.freeblog.hu 2008.06.22. 09:24:49

gazdagék: mi az ott az erkélyen hátul? egy arany T-1000-es? :)

Su_n · http://firkak.blog.hu/ 2008.06.22. 10:28:48

Zene letöltés: én is meglepődtem. :D

Isten akiben bízunk: munka helyen olvastam először nem értették mért visítok a nevetéstől.

Gazdag csaj: vajon a arról is ír majd amikor a medence tisztító hispoval szexszel? Nem, nem hiszem.

Critmiss 2008.06.22. 11:44:41

:)

Na igen, az árnyoldalakról semmit nem fogunk megtudni. Egyébként nagyon régóta vannak együtt, szép szabályosan öt évig "jártak", mielőtt összeházasodtak, és asszem ez is már két éve történt. Reméljük, a férje még sokáig bírja. :)

Aggie 2008.06.23. 10:01:42

Zeneletoltes: miert kellene az osszes kis tininek - es rajtuk keresztul a szuleiknek - fizetnie korunk "nagy" zeneszeinek kokainszamlajat, 26. Malibu-i nyaralojat, New York-i penthouse lakasat, botranyait - amibol aztan jol megel a bulvarsajto is? Oszinten, ar/ertek aranyban latok nemi balanszhianyt - nem a maradando alkotasokrol beszelek, hanem azokrol, amikrol a megjelenesuk utan par honappal mar nem is hallunk. Szerintem most kezd helyreallni a balance! Hajra letoltok!
Minden titkositas hekkelheto manapsag mar! Pl.: itt van ez: technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/article4184481.ece Nem kellene, hogy meglepjen a cikk, mert egy ideje az iwiw-en mar arult valaki heti buspass-t harmadaron :))

Melissa C. Morris: ez a no nem fog a medencetakaritoval osszejonni, meg egy "torna" erejeig sem! A hazassagi szerzodesuket ugyan nem lattuk - de szerintem nagyon nem jarna jol vele... Nagyon tudatos, nagyon magabiztos, nagyon sugarozza a sikert, nagyon felsobbrendu - ez a no max. egy gazdagabb, sikeresebb ferfiert fog lepni!

Critmiss 2008.06.24. 00:16:44

Valószínűleg így lesz.
süti beállítások módosítása