Critical Miss

Miszcellánia

2008. július 12. 08:29 - Critmiss

Peter Gabriel zeneajánló site-ot indított The Filter néven. Ez olyan, mint a Last.fm vagy a Pandora. De Peter szerint kicsit más, és tök sok okos ember dolgozik rajta. És ugye ott van ő, mint celebriti, hogy népszerűsítse. Arra mondjuk még nem jöttem rá, hogyan vehetném rá a rendszert, hogy végigjátssza a számokat. Na és most ráadásul eltűnt. (BBC)

Az SMS valójában nem rombolja a nyelvet. Kutatások szerint jót tesz a fiatalok helyesírási és írási készségének. (The Guardian)

Három nem túl újszerű kutatási eredmény: a legjobb barátságok leggyakrabban az első véletlen találkozások során születnek (pl. sorakozó az iskolaudvaron, első nap a tanulmányi osztályon, stb), másrészt aki szomorú és letört, több pénzt hajlandó kiadni hülyeségekre, harmadrészt pedig a perfekcionizmus elég sok gondot okozhat, nem éppen ideális tulajdonság. (Courant.com)

Lauren Hutton lesz a Mango következő reklámarca. (Trend Hunter)

Anyu, ki az a csupasz néni mögötted? Kérdezhetné Natalia Vodianova valamelyik gyereke. Anyu ugyanis ál-leszbi kampányban látható a Versace art directorainak köszönhetően. (Trend Hunter)

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr49564098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása