Critical Miss

Elvileg kiderült, kicsoda Banksy

2008. július 15. 08:07 - Critmiss

A Mail on Sunday elvileg sikeresen kinyomozta, hogy ki Banksy, az egyik legjelentősebb és a legjobb graffiti művész. A feltételezett eredmény valószínűleg sokakat hoz zavarba, ugyanis a jelenlegi állás szerint Banksy valódi neve Robert Gunningham, és egy középosztálybeli családból származik. Ez például azt is jelenti, hogy az iskoláztatása évente több mint kilencezer fontba került.

Így az osztályharcos hevület utólag furcsa színezetet kap, bár szerintem nem igazán változtat a lényegen. Sőt inkább pozitív.

A család és a barátok egyébként teljesen össze-vissza nyilatkoznak, de az kicsit gyanús, hogy Banksy sajtósa sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a hírt.

Itt lehet Banksy munkákat nézegetni, bár nem vagyok benne biztos, hogy mindegyiket neki tulajdoníthatjuk.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr92568287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.07.15. 16:57:09

Ekhm-ekhm: www.hg.hu/cikk/banksy_leleplezodott_

De ők legalább rendesen lefordították. :)

Aggie 2008.07.18. 14:37:07

Hah, ez érdekes! Az hittem, sokkal idősebb! A harmadik képen lévő majom az biztosan Bansky, és én többit is annak tippelem!
süti beállítások módosítása