Critical Miss

Miszcellánia

2008. július 20. 08:48 - Critmiss

Rosario Dawson egy csodálatos ember. Aki így tud mosolyogni egy paparazzóra, miközben éppen bikiniben próbálna kikapcsolódni, csakis az lehet. (PopSugar)

Egy nő (művész a lelkem) elhatározta, hogy egy évig csakis abban a szellemben, és azokat a tanácsokat követve fog élni, amiket Oprah műsorában, honlapján és kiadványaiban lehet látni és olvasni. Egy blogon lehet követni az eseményeket. (Jezebel)

Ehhez kapcsolódik a hír, hogy egy nő, aki totális mélyponton volt, egy évig minden szóba jöhető női magazint megvett, és ennek köszönhetően ma már boldog. Természetesen írt erről egy könyvet is. (Jezebel)

Az előző hírekből következik, hogy megemlítsem azt a honlapot, ahol egy nő boldogsáprojektjét (és meggazdagodását) követhetjük nyomon. A kiindulás az volt, hogy minden nap kipróbál valamit, amiről azt mondják, hogy boldoggá teheti az embereket. Ma már úgy emlékszem, hogy letelt az egy év, de a nő annyira belejött, hogy már kvázi tanácsadóként ír.

A férfiaknál a mélyen kivágott nyakrész, míg a csajoknál a decensebb, kisebb kivágás lesz a menő. (The Cut)
 

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr27576111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása