Critical Miss

Amerikai ösztönzők

2008. július 24. 07:22 - Critmiss

A választásokon való részvételre millió módszerrel próbálják rávenni az amerikaiakat. Láttam például egy olyan Larry King műsort, ahol a Hősök egyik szereplője, Hayden Panettiere mondta el, hogy ez lesz az első választás, amin részt vesz és hogy ez milyen fontos, hű de jó. Ott volt még Rosaria Dawson (a főprosti a Sin Cityből), aki pedig a spanyolajkúakat próbálja rávenni a szavazásra, részt is vesz a Voto Latino nevű szervezet munkájában.

Készítettek egy vicces kampányt, ahol a jó öreg brazil szappanoperák stílusában bonyolítják a szálakat, a konfliktust pedig az okozza, hogy az első videóban a második perc kb 45. Másodpercénél kiderül: a szerelmespár férfi tagja, Rodrigo még nem is regisztrált a szavazásra. Ebből aztán lesz mindenféle bonyodalom. Én négy részt találtam, a negyedik nagyon vicces. De csak úgy érthető, ha mindet megnézzük.

2. rész

3. rész

4. rész

Ez persze csak egy csepp a tengerben, most szinte minden a választásokról szól. Az Urban Outfittersben például szavazásra felszólító pólókat is lehet kapni, de például szavazós rúzst is árul egy cég.

Szólj hozzá!
Címkék: kampány amerika

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr71576064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása