Critical Miss

Miszcellánia

2008. július 27. 08:22 - Critmiss

Hát ezen a héten kicsit kevesebb idő jutott, több feldolgozatlan téma maradt. Ezek többnyire divatos dolgok lesznek.

A Rhyme and Reason egy olyan horgolt kendőt dobott piacra, ami világít, így lámpaként is használható. Tökjól néz ki. (Fashion Week Daily)

Ha fantasztikusan szép pénztartót szeretnétek szuvenírként vagy ajándékként hazahozni, akkor a Makr lesz a befutó. (Fashion Week Daily)

Most mindenki ki van borulva, mert Queensben sweatshopot lepleztek le. Eddig valamiért az élt a fejekben, hogy ilyesmi csak Ázsiában létezhet. Az itt gyártott márkák: Macy’s, Gap, Banana Republic, Express, Victoria’s Secret, Limited, Coldwater Creek.(WWD)

Elfogyott az összes példány az olasz Vogue júliusi "fekete kiadásából" New York-ban, ezért utánnyomásra van szükség. Az új példányokra rá is fogják aggatni, hogy "A legkeresettebb szám", meg "Az első újranyomott szám". A főszerkesztő azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint már most megnőtt a fekete bőrű modellek iránti kereslet. Egyébként tényleg rendes volt: a júliusi számban kezdő fekete modelleket is bemutattak arra az esetre, ha egy booker lapozgatná a magazint. Végre itthon is lehet kapni, én tegnap szereztem be a Váci utcában. (Jezebel)

Már régóta pletykálják, és most valószínűl, hogy tényleg igaz, hogy Sarah Jessica Parker egy képzőművészeti reality show-t indít American Artist néven. (Fashionista)

Megtörni látszik a divatos vonalat, de érdekes lehet, hogy nagyon nagy trend a félmaratonok futása. Egyeseknek csak egy lépcsőfok a maratonhoz, másoknak ez tökéletesen elég, a harmadik csoportot pedig megfáradt maratonisták alkotják, akik már eleget bizonyítottak maguknak, de nem szeretnék abbahagyni a futást. Egyébként helyenként már nem is félmaratonnak hívják, hanem 13,1 mérföldes maratonnak. (21,09 km) (The New York Times)

Egy rövid edzéstipp, ha valaki erre adná a fejét: a félmaratont már heti két edzéssel teljesíteni lehet. Egy tíz hetes edzéstervben a heti első edzésen 10 km-ről kell feljutni fokozatosan 19 km-ig, kicsit lassabb tempóban. A második edzésen viszont a megszokottnál kicsit gyorsabban, de egyenletesen kell futni 5-6 kilométert. (The New York Times)

Igen, valaki átállította a feedjeit. :)

2 komment
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr8586971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taurusz 2008.07.27. 19:50:07

Ja, és a nulladik lépés: 300 méterről fel kell jutni 10km-re...
Kapok rá egy évet? :)

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.07.28. 08:47:27

Hát igen, asszem érdemes ennyi időt szánni rá. De akár fél év alatt is sikerülhet.
süti beállítások módosítása