Critical Miss

Miszcellánia

2008. augusztus 09. 08:26 - Critmiss

A Benetton már megint provokál: pénteken egy olyan kétoldalas hirdetéssel jöttek ki, amin egy tibeti szerzetes és egy kínai katona fejet hajt egymás előtt. Erre én csak azt tudom mondani, hogy ha annyira kurvára érdekli őket a világ sorsa, akkor miért nem fair trade minden egyes göncük? (WWD)

A Jezebel nem szereti az egyik kedvenc tanácsadómat, az egyik pénteki kérdésre szerintük hülyeséget válaszolt. Sajnos egyet kell értenem. (Jezebel)

Botrány van a L'Oreal háza táján. Sokan felháborodtak, hogy Beyonce bőrét világosabbra retusálták egy nemrég megjelent kampányban. A cég állítása szerint erről szó sincs, de nem tudom mennyire lehet nekik hinni. Hétfőn vagy kedden megírom, miért. A bőrfehérítés egyébként nagyon-nagyon káros, tönkreteszi a vesét és a májat is. Ja! És a bőrt. (Jezebel)

Amerikai felebarátaink ha egy kis cukiságra vágynak, de nem tudják bevállalni az ezzel járó kötelezettségeket, kölcsönözhetnek egy-egy kis jószágot. Ráadásul az ötlet nem új: már 1953-ban működött ilyen szolgáltatás. Egy kis szuszogás sosem árt, ugye? Én értem, de ez talán túlzás. Üzleti ötletnek mondjuk nem rossz. :) (Jezebel ez is)

Ha szeretnéd megtudni, mit érdemes olvasni, ha érdekel a divat, akkor csekkold le ezt a tizes listát. (Business of Fashion)

Amerikai tudósok irtó sok pénzt költetnek el annak a kérdésnek az eldöntésére rengeteg ember bevonásával, hogy vajon tényleg fontos-e a nyújtás sportolás előtt és után, vagy nem? Szerintem tök fontos, teljesen egyértelműen érezhető a különbség. Ezért én például nem is jelentkezhetnék a kutatásba. (The New York Times

 

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr75607493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása