Critical Miss

A legcukibb kritika

2008. augusztus 30. 07:07 - Critmiss

Minden divat iránt érdeklődő egyik legfontosabb inspirációs forrása a Sartorialist. A készítője, Scott Shuman tényleg nagyon szép és stílusos embereket fényképez mostmár egyre jobban, ráadásul jó a radarja. Ráérez olyan trendekre, amik még csak valahol a felszín alatt éledeznek. Ilyen például a selyemből készült rövidnadrág fériaknak (!). Én mindenesetre szóltam.

A blognak megvan a maga íze, amit lehet elitistának vagy nárcisztikusnak is nevezni még akkor is, ha sok megörökített ember turiból és Zarából is öltözik a designercuccok mellett. Dehát az öltözködésről van itt szó, nem?

Általában csak a képek sorakoznak egymás után egy-egy párszavas leírással és helymeghatározással a címben, a blogger ritkán fűz hozzájuk megjegyzéseket.

Nohát ezt kapjuk mi meg most macskában. Egy pasi egy az egyben lemásolta a sablont és a stílust is a Catorialist-en, a különbség csak annyi, hogy gyönyörű macskák néznek le ránk. És meglepően hasonló a képek hangulata, mint az eredeti blogon. Csak itt elvileg a Kitti Uomo-nál, és nem a Pitti Uomo-nál vannak lekapva. Szupper.

Szólj hozzá!
Címkék: blog pozitív szuper

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr68636809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása