Critical Miss

Nyalánkságok a CNN-en

2008. november 06. 11:00 - Critmiss

Az elnökválasztásnál jobb időpontot aligha lehetett volna találni a különböző technológiák és kütyük bemutatására, a CNN élt is a lehetőséggel.

Ott voltak az extra 3D-k, meg a hologramos bejelentkezés... Ugyan többek között a comment:com is megírta, hogy nem minden úgy volt, ahogy azt ott előadták, de azért vicces volt a poén Leia hercegnővel, meg egyébként is.

Érdemes megnézni. Mégiscsak kényelmesebb így, mint amilyen nekem volt hajnalban. Nem vagyok normális, tényleg. 

Aztán amitől az embereknek leesett az álla: egy a Microsoft Surface-hez hasonló "varázsfal", amit egy Jeff Han nevű pasas fejlesztett ki. A házibuliban, ahol voltam, többször is lelkendeztek az egyébként egyáltalán nem technofetisiszta, illetve -szexuális vendégek. Tényleg nagyon klassz volt.

 

De azért ami a legjobban tetszett (igaz, nem a CNN-en volt :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Forrás: Index)

 

Úúúúúúúúúúúúú!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr81753105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gábor 2008.11.07. 11:12:25

nekem nagyon felbaszta az agyamat a Cnn hókuszpókusza. oké, hogy high-tech, de basszus 44 kamera és 20 számítógép csak azért, hogy a csajt odavarázsolják?

kiváncsi vagyok, mekkora volt az ökológiai lábnyoma ennek a baromságnak...

kedvenceim ezt is jól lefikázták: www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=209405&title=decision-2008-obama-victory
(2:34-től)

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.11.07. 12:30:40

Ökológiai lábnyom? A showbizniszben?

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.11.07. 12:44:14

Megnéztem a videót, nagyon jó. :) Ennek ellenére fenntartom, hogy mindez kellett a népnek. Jó, talán az MSNBC-n az a nagy kivetítő, amire szegény műsorvezető háromszor írta Bush nevét, hogy kitöltse, nem volt feltétlenül szükséges.
süti beállítások módosítása