Critical Miss

Miszcellánia

2008. november 09. 08:17 - Critmiss

Úgy látszik, vasárnapra a divattémák maradnak.

Eltávolították Wim Delvoye Louis Vuitton-mintás malacait a Shanghai Art Fairről, mert az állatvédők tiltakoztak. Tudjátok, ez az a pasi, aki nyáron a Dorottya Galériában állította ki többek között a kloákát. (NY)

Készült egy könyv a szír fehérneműk titkos életéről. A fő konzekvencia, hogy minél vallásosabb a terület, annál merészebb a fehérnemű. (Jezebel)

Obamának nem tetszik a bő, lötyögős farmer, amiből kilátszik az alsógatya. És az indoklásba belefoglalta az összes kampányüzenetét. Érdemes elolvasni. Az RSS-feedemben a cikk alatt egyébként egy Levi’s reklám figyelt. (NY)

A divattervezők alig várják, hogy öltöztethessék az új elnököt, mert szexi. Egyet kell értenem. (NY)

A választások előtt több ruhaüzlet is Obamát tette ki a kirakatba. Azért ez elég erős, nem? El tudtok képzelni mondjuk egy Katti Zoób üzletet mittomén Gyurcsány-matricával? (NY)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irtó jó divatsorozat divattervezőknek öltözött modellel. (Fashion Week Daily)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végre valaki kortárs origamit talált ki. (Fashionista)


 

 

 

 

 

 

Hatalmas csalódást fogok okozni: a címlaplányoknál ugye mindig odaírják a női magazinok, hogy mivel sminkelték ki őket. Na, az kamu. Tudom, tudom. Ne nekem köszönd. :) (NY)

+1, és nem divat: a választási estén Oprah nekidőlt egy nagy, fehér embernek és pityergett meg pihent ott a hátán. Aztán mindenki próbálta kitalálni, hogy ugyan ki volt az, még Oprah maga is. Mindenesetre a műsorban megköszönte Ember Úrnak (Mr. Man), hogy támogatta. A pasi aztán jelentkezett, úgyhogy vendég is lesz, merthogy kiderült, hogy résztvett az Obama-kampányban. (Jezebel)

Hát nem cuki?

 

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr95756374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása