Critical Miss

Cool site - Memiary

2008. november 19. 07:40 - Critmiss

Még korábban akartam posztolni arról, hogy a Google Calendart tovább kéne fejleszteni, hogy mininapló-írásra is alkalmas legyen. Aztán végül úgy ítéltem meg, hogy biztos csak én nem tudom rendesen használni, úgyhogy inkább csendben maradok. Azóta sem tettem visszaemlékezős bejegyzéseket, mindig csak emlékeztetőket állítok be. Pedig alapvetően tényleg alkalmas arra, hogy egy-egy mondatban beleírjam, mi történt velem. Mégsem megy.

Mostmár mindegy is, mert egy pasi kifejlesztett egy pontosan az én igényeimnek megfelelő mininaplót, ahova öt darab emléket lehet rövid mondatokban rögzíteni. Ez a Memiary. Elég kezdetleges, csak annyit tud, amennyit itt leírtam, esetleg még azt lehet megemlíteni, hogy természetesen napi, heti, havi és éves bontásban nézheted meg utólag, mi minden fontos dolog történt veled.

Annyit lenne érdemes még fejleszteni benne, hogy mondjuk lehessen több naplót kezelni egy accounton belül, és akár még egy embed funkciót is el tudnék képzelni, mert miért ne?

Mindenesetre én fogom használni, például ide fogom jegyzetelni a futóedzéseimet, mert még mindig nem tudtam rávenni magam, hogy vegyek egy Nike Sportbandet. Most ebben a hideg borzalomban eleve tökmindegy.

(via ReadWriteWeb, sok napja)

7 komment
Címkék: cool website

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr82741382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csoki · http://www.csakiistvan.hu 2008.11.19. 08:37:36

Nike sportóra? Vegyél inkább valamit ami tényleg hasznos. Mondjuk Polart ( www.polar.fi ), vagy Sigmat ( www.sigmasport.com/en/produkte/pulscomputer/ )

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.11.19. 09:40:29

Köszi az infót, minél több tipp, annál jobb. :) A Futóblogon is pedzegették ezt a Polart, úgyhogy ha eljön az ideje, megnézem.

Csoki · http://www.csakiistvan.hu 2008.11.19. 10:43:05

Ha kell tapasztalat Polarról csak szólj..

pollner · http://soreo.biz 2008.11.19. 11:11:31

Jaj ne! Újabb soc networking cucc? Segítséééég!

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.11.19. 12:36:50

Neeeem! Ne ijedj meg, Pollner, ez csak egy kis napló-sziget. Az embedd funkció volt a maximum, amit megemlítettem, mint potenciális fejlesztést, de azt is csak just for fun. :)

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.11.19. 12:54:57

Csoki, most hogy mondod, máris van egy kérdésem: csinál ez a Polar olyan látványos grafikont, mint a Nike cucca? Szóval tudom számítógépre töltögetni, meg rendezgetni az eredményeket?

Csoki · http://www.csakiistvan.hu 2008.11.19. 14:35:02

persze hogy van, sőt valszeg jobb is, bár kevesebbet fektettek a látványba, így inkább a tudás dominál.

polar.fi/en/products/training_software/

Elmondani alig lehet mit tud, szóval ha van kérdésed tedd fel, és remélem tudok válaszolni.
süti beállítások módosítása