Critical Miss

Egy kis felmérés - kiegészítve

2008. november 20. 07:28 - Critmiss

Nagyon érdekel, hogy milyen a nemek megoszlási aránya az idetévedők körében, ezért összerántottam egy meglehetősen szofisztikált szavazórendszert.

Bonyolultsága ellenére használata meglehetősen egyszerű: a válasz ismeretében a megfelelő mezőbe kell egyet belekattintani. Hogy mi mindenre nem képes a technika?!

 

Köszi!

Kieg.: oké, ez nem egy Szonda Ipsos-féle rendszer, de akkor is beszédesnek tartom az eddigi eredményt. Az általam vártnál sokkal több férfi olvas, ráadásul be kell vallanom, hogy annyira eccerű voltam, hogy rákattintottam a saját szavazásomra. Hiába, ha nyomni kell, én nyomok. :) Szóval az arány méginkább a fiúk felé tolódik.

 

4 komment
Címkék: egyéb gender

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr15741464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gulyaszoli · http://tapirwar.tumblr.com 2008.11.20. 16:49:43

Ha bővebben kifejtenéd mit is értesz a bonyolult alatt...

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.11.21. 09:04:18

Ja bocsánat, rájöttem, hogy a szavazásban foglaltakra gondoltál. Szóval a "bonyolult" kategóriát választó nem sorolható, illetve nem sorolná be magát valamelyik hagyományos társadalmi nemi kategóriába. Ennyi.

Critmiss 2008.11.30. 20:55:40

Látom, kezdenek a lányok egyenlíteni.
süti beállítások módosítása